Arias bat el rècord gironí de 1.500

0
265

L\’atleta establerta a Lloret de Mar, Eva Arias, va aconseguir batre dissabte el rècord gironí dels 1500 metres llisos en pista coberta en la jornada d\’inauguració de la pista d\’atletisme construida al Velòdrom Lluis Puig, a València. Arias va finalitzar en cinquè lloc, amb un temps de 4:19.70, superant l\’antic rècord gironí que tenía Cristina Agustí des de l\’any 1985. Arias lluitarà ara per assolir l\’objectiu ?d\’entrar als Mundials de València en Pista Coberta, pels que la mínima exigida se situa a 4:16.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.