OFERTA: la Revista MARATHON acaba les REBAIXES del Febrer

0
406

Oferta pels subscriptors nous: Exemplar de Gener/Febrer (número doble). 3 CALENDARIS de Curses de Fons del 2008; tots els números que publicarem al 2008 i de regal la samarreta quatribarrada per: 48 euros*. Oferta limitada: quedem només 15 samarretes talla L i talla XL. *TOTHOM a CÓRRER!….* Pels que no ho sabeu, la samarreta quatribarrada es aquella que imita la senyera catalana, està confeccionada amb cotó de la millor qualitat i aguanta més 1.000 rentades. Tindreu la Samarreta i la Revista que, mes a mes, us informarà de tot això que anomenem \”*Atletisme Popular*\”, es a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, de muntanya, d\’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses d\’empreses, curses infantils i juvenils, i d\’altres…| Sistema ràpid per a fer la subscripció: a) fer una transferència bancària per 48 euros al núm de ‘la Caixa’ 2100 1302 81 0200270097(posar el vostre nom i cognom en la transferència) i passar-nos per fax (93 268 43 34) o e-mail les vostres dades postals per a enviar-vos la revista. b) Passar-nos per fax o e-mail les vostres dades postals i el vostre número de compte corrent o llebreta d’estalvis i nosaltres us cobrem directament. Més informació: 93 268 01 14 (tardes de 18 a 20 hs) i per Internet a: revistamarathon@yahoo.es.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.