OFERTA: la Revista MARATHON acaba les REBAIXES del Febrer

0
603

Oferta pels subscriptors nous: Exemplar de Gener/Febrer (número doble). 3 CALENDARIS de Curses de Fons del 2008; tots els números que publicarem al 2008 i de regal la samarreta quatribarrada per: 48 euros*. Oferta limitada: quedem només 15 samarretes talla L i talla XL. *TOTHOM a CÓRRER!….* Pels que no ho sabeu, la samarreta quatribarrada es aquella que imita la senyera catalana, està confeccionada amb cotó de la millor qualitat i aguanta més 1.000 rentades. Tindreu la Samarreta i la Revista que, mes a mes, us informarà de tot això que anomenem \”*Atletisme Popular*\”, es a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, de muntanya, d\’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses d\’empreses, curses infantils i juvenils, i d\’altres…| Sistema ràpid per a fer la subscripció: a) fer una transferència bancària per 48 euros al núm de ‘la Caixa’ 2100 1302 81 0200270097(posar el vostre nom i cognom en la transferència) i passar-nos per fax (93 268 43 34) o e-mail les vostres dades postals per a enviar-vos la revista. b) Passar-nos per fax o e-mail les vostres dades postals i el vostre número de compte corrent o llebreta d’estalvis i nosaltres us cobrem directament. Més informació: 93 268 01 14 (tardes de 18 a 20 hs) i per Internet a: revistamarathon@yahoo.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.