7 Mitja Marato de la Calçotada a Valls

0
422

El FACVAC i el PME de Valls organitzan la 7 Mitja Marato de la Calçotada, sens dubte la Mitja més gastronòmica del moment. La participació limitada a 500 corredors disposats a gaudir dels paisatges de l´Alt Camp. La cursa surt de Valls, passant pels pobles d´Alió, Brafim i Puigpelat. La bossa del corredor anirà ben plena, i aquest any amb un obsequi especial l´IPSIS. Sorteig de material divers entre tots els corredors, i …..després de la cursa tots aquells que vulguin podran degustar una fantàstica calçotada al Restaurant Masia Bou, La casa pairal de la Calçotada. Les inscripcions es poden fer a través d\’ Atletisme Català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.