7 Mitja Marato de la Calçotada a Valls

0
347

El FACVAC i el PME de Valls organitzan la 7 Mitja Marato de la Calçotada, sens dubte la Mitja més gastronòmica del moment. La participació limitada a 500 corredors disposats a gaudir dels paisatges de l´Alt Camp. La cursa surt de Valls, passant pels pobles d´Alió, Brafim i Puigpelat. La bossa del corredor anirà ben plena, i aquest any amb un obsequi especial l´IPSIS. Sorteig de material divers entre tots els corredors, i …..després de la cursa tots aquells que vulguin podran degustar una fantàstica calçotada al Restaurant Masia Bou, La casa pairal de la Calçotada. Les inscripcions es poden fer a través d\’ Atletisme Català.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.