Obertes les inscripcions de la 15 edició de la Mitja de Montornès

0
481

L\’organització obre les inscripcions on-line a la 15ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i als III 5km. de Montornès.
Els límits de participació són els més grans posats fins ara a Montornès, després de l\’èxit dels darrers anys, on es varen esgotar amb moltíssima antelació les inscripcions a les dues curses. Aquest any no tens excusa: 2200 inscripcions per la Mitja i 800 pels 5km. 21,097 o 5 quilòmetres a triar, tres mil corredors, recorregut ràpid i atractiu; els serveis, com sempre, els millors i la mítica bossa de regals més plena que mai. L\’organització porta mesos treballant per tu… t\’apuntes?

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.