El Club Natació Barcelona i el C.N.Reus Ploms s\’han proclamat campions de Catalunya de duatló per equips en carretera

0
335

Cesc Godoy, Marcel Zamora i Franscesc Guim han \”volat\” a la ciutat del Prat i s\’han proclamat campions de Catalunya. El segon equip classificat ha sigut el C.E.Picornell amb Joan Montguillot, Alex Carreras i Hector Colom. I el Triatló Vilanova ha pujat al tercer esglaó del podium. En categoria femenina el Reus Ploms ha guanyat la prova seguit de molt a prop del C.E.Picornell i del Prat Triatló que han aconseguit la segona i tercera posició respectivament. A la duatló popular el guanyador ha sigut en Sergio Garcia (Prat Triatló). Malgrat la pluja intermitent durant tot el matinal duatlètic, l\’organització a funcionat a la perfecció i tothom a marxat content d\’aquesta inauguració de la temporada duatlètica.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.