El Campionat d´Espanya de Veterans serà a Lloret

0
430

La cita tindrà lloc el diumenge 10 de febrer
Lloret de Mar acollirà el proper diumenge 10 de febrer el Campionat d\’Espanya de Veterans de Camp a Través, que se celebrarà tant per clubs com de manera individual. La prova tindrà lloc al circuit \”Turó d\’en Buc\” i els recorreguts seran de 6.000 metres per totes les categories, excepte el dels atletes masculins d\’entre 35 i 35 anys, que serà de 8.000 metres. Els horaris de la competició seran els següents: homes majors de 55 anys (10:30h); totes les categories de dones (11:15h); homes d\’entre 45 i 50 anys (12:00h) i, per últim, homes d\’entre 35 i 45 anys (12:45h).| L\’atleta més conegut de la localitat selvatana, Josep Lluís Blanco, va valorar \”molt positivament\” que Lloret aculli una prova d\’aquestes característiques. \”És important per la ciutat que després de la Sant Silvestre es facin un campionat de veterans com aquest i que continuïn les proves atlètiques importants a Lloret. És important perquè hi ha corredors de 35 anys que tenen un nivell molt bo per estar a categories absolutes\”, va assegurar l\’atleta. Sobre el circuit que recorreran els participants pel municipi lloretenc, Blanco va destacar que es tracta d\’una zona \”molt bonica\”. \”És un circuit molt maco pel parc del Rieral. Sortirà de darrere del Waterworld, creuarà la carretera de Lloret a Vidreres i després creuarà el Rieral\”, va remarcar

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.