Wanjiru baixa de l\’hora a Granollers

0
333

Dia històric per a l\’atletisme català. Aquest matí a Granollers s\’ha vist com es trencava la barrera de l\’hora en la mitja marató. El jove kenià Sammy Wanjiru, que té el rècord del món de la distància en 58 minuts i 33 segons, ha fet el recorregut d\’anada i tornada de Granollers a la Garriga en 59 minuts i 26 segons, un registre que té molt mèrit si tenim en compte la duresa de la primera part del circuit. A més, ho ha hagut de fer tot sol, ja que ningú ha pogut aguantar el seu ritme. Cal destacar que mai s\’havia fet una mitja marató en menys d\’una hora ni a Catalunya ni a Espanya.
Imatges de la Cursa – El 9 Nou
Fotos de la Cursa per Alícia Pou.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.