Lliurament d\’obsequis als entrenadors i participants del programa \”Comença a fer la Mitja\”

0
343

Aquest dimecres 30 de gener a les 20.30 h a les pistes d\’Atletisme tindrà lloc el lliurament d\’obsequis als participants del programa \”Comença a fer la Mitja\”. A la segona edició d\’aquest programa d\’entrenament han pres part 146 persones que es preparen per fer la seva primera, o en alguns casos segona, mitja marató. Un 75% dels inscrits fan aquest diumenge 3 de febrer, per primera vegada, la Mitja Marató o el quart de Mitja. L\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d\’Esports, Josep Maria Junqueras, lliuraran una samarreta a tots els participants. I coincidint amb la setmana de la Mitja Marató demà dijous 31 de gener a les 20.15 h a la Sala de Govern de l\’Ajuntament de Granollers es lliurarà un obsequi als voluntaris i preparadors del programa d\’entrenament \”Comença a fer la Mitja\”, que està organitzat pel Servei d\’Esports de l\’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració del Club Atlètic Granollers, el Col·lectiu d\’Atletes de Fons i el Club de fondistes de L\’Aire.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.