Lliurament d\’obsequis als entrenadors i participants del programa \”Comença a fer la Mitja\”

0
463

Aquest dimecres 30 de gener a les 20.30 h a les pistes d\’Atletisme tindrà lloc el lliurament d\’obsequis als participants del programa \”Comença a fer la Mitja\”. A la segona edició d\’aquest programa d\’entrenament han pres part 146 persones que es preparen per fer la seva primera, o en alguns casos segona, mitja marató. Un 75% dels inscrits fan aquest diumenge 3 de febrer, per primera vegada, la Mitja Marató o el quart de Mitja. L\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d\’Esports, Josep Maria Junqueras, lliuraran una samarreta a tots els participants. I coincidint amb la setmana de la Mitja Marató demà dijous 31 de gener a les 20.15 h a la Sala de Govern de l\’Ajuntament de Granollers es lliurarà un obsequi als voluntaris i preparadors del programa d\’entrenament \”Comença a fer la Mitja\”, que està organitzat pel Servei d\’Esports de l\’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració del Club Atlètic Granollers, el Col·lectiu d\’Atletes de Fons i el Club de fondistes de L\’Aire.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.