Llista d\’inscrits a la Mitja de Granollers

0
507

Pots comprovar el teu dorsal a la web de la Mitja de Garnollers. La cursa es disputa aquest diumenge dia 3 i la sortida serà a les 10,30 del matí.
A la Mitja hi ha inscrits 5121 atletes. REGLAMENT MITJA MARATÓ INTERNACIONAL GRANOLLERS-LES FRANQUESES-LA GARRIGA – edició 2008 – | Article 1 – Organitzador LAMITJA organitza la 22a. edició de la Mitja Marató Internacional Granollers-Les Franqueses-La Garriga Data: la data de celebració serà el diumenge, 3 de febrer de 2008 Sortida: la sortida serà al carrer Esteve Tarrades de Granollers a les 10.30 hores. La sortida per als participants en cadires de rodes es farà a les 10.27 h. Sortida per calaixos: hi haurà cinc calaixos de sortida. Calaix 1 : exclusivament pels corredors convidats per la organització Calaix 2 : corredors que acreditin una marca inferior o igual a 1h20’. Calaix 3 : corredors que acreditin una marca inferior a 1h 40’. Calaix 4 : resta de corredors de la Mitja Calaix 5 : corredors del quart de Mitja. Per acreditar la marca només seran vàlides mitges maratons dels anys 2006 i 2007. Aquells corredors que no puguin acreditar la seva marca segons aquests criteris sortiran des de el quart calaix. Arribada: L’arribada es farà al carrer Francesc Macià de Granollers (davant del Palau d’Esports de Granollers) Distància: La distància és de 21,097 quilòmetres. Certificada oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme Article 2 – Qui pot participar Cursa a peu oberta a tothom que acrediti tenir 16 anys el dia de la cursa i que accepti i respecti tant la distància com el reglament. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització d’un dels progenitors o tutors. Article 3 – Serveis que ofereix la cursa Es faran 3 avituallaments líquids, als quilòmetres 7 13 i 17, aproximadament, i un últim avituallament, més complert, a l\’arribada. Els atletes participants podran utilitzar el guarda-bosses, les dutxes i el servei de massatges que estaran a l’arribada Article 4 – Categories Les categories masculina i femenina es regiran per l\’any de naixement i queden establertes de la manera següent: Categoria Edat Júnior 18 – 19 anys Promesa 20 – 22 anys Sènior 23 – 35 anys Veterans A 36 – 45 anys Veterans B 46 – 55 anys Veterans C 56 – 65 anys Veterans D Més de 66 anys Discapcitats DM1 Article 5 – Inscripcions Preu inscripcions El preu de la inscripció és de: 19 euros pels corredors inscrits abans del 10 de gener de 2008, a les 24:00 h 23 euros pel corredors inscrits a partir de l’onze de gener de 2008, a les 00:00 h Un cop acceptada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa. La inscripció a la cursa és personal i intransferible. 2 Cap inscripció serà vàlida sense el comprovant emès per l’organització, sigui quin sigui el mitjà utilitzat per fer-la. Termini Inscripcions Les inscripcions es tancaran el 24 de gener o bé quan hi hagi 5.000 inscrits Lloc Inscripcions: INTERNET: www.lamitja.cat CONSORCI DE TURISME DEL VALLÈS ORIENTAL: de dimecres a dissabte, de 10.30 h a 13.30h i de 16h a 20h. BOTIGUES: Les que figurin a la butlleta d’inscripció. Els corredors hauran d\’emplenar la butlleta d\’inscripció de forma clara i en majúscules Article 6 – Cronometratge Per poder prendre part a la cursa i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal que proporcionarà l’organització. Tots els participants hauran de portar el dorsal en el lloc que determini l’organització. El dorsal serà activat electrònicament a la línia de sortida i servirà per fer el control de pas en els punts intermitjos i a l’arribada. El corredor que no porti el dorsal o que els porti en un lloc erroni, serà desqualificat. Article 7 – Classificacions Les classificacions oficials dels corredors són competència única de la organització i del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. Les classificacions oficials es podran consultar a: www.lamitja.cat Article 8 – Trofeus Als 10 primers masculins Als 10 primers femenins Als primer de cada categoria masculí i femení Al primer català A la primera catalana Al primer i la primera atletes de Granollers Al primer i la primera atletes de les Franqueses Al primer i la primera atletes de la Garriga Els trofeus que s’entregaran al pòdium seran els tres primers de la general masculina, els tres primer de la general femenina, el primer català i la primera catalana i els primers locals. L’entrega de trofeus al pòdium començarà un cop transcorreguts 60 minuts de l’arribada del primer atleta. La resta de trofeus s’entregaran amb posterioritat, el mateix dia de la prova. L\’organització pot demanar el DNI o document similar per comprovar la identitat i/o data de naixement de l\’atleta. Article 9 – Reclamacions Les reclamacions es faran segons la reglamentació oficial de la Federació Catalana d\’Atletisme. Qualsevol impugnació sobre la classificació, categories, etc., serà únicament competència del Jutge Àrbitre, i per tant les reclamacions seran li cursades per escrit i en un termini de 30 minuts desprès d’haver-se fet oficials els resultats. Per fer qualsevol reclamació s’haurà d’abonar una quantitat de 30€, en concepte de dipòsit, que serà retornada si la reclamació es acceptada. La decisió presa serà inapel·lable. Article 10 – Desqualificacions 3 Els organitzadors de la cursa, el servei mèdic de la competició, i els jutges àrbitres estan facultats per retirar durant la prova els atletes següents: – els que manifestin un mal estat físic – els que no facin el recorregut complet – els que no portin dorsal o no el portin en el lloc designat per l’organització – els que dobleguin o manipulin la publicitat dels dorsal – els que manifestin un comportament no esportiu, abans, durant i després de la carrera Article 11 – Control antidopatge El control antidopatge es farà d’acord amb les normes de la Federació Internacional d’Atletisme. Article 12 – Vehicles Les bicicletes, engins amb rodes i/o motoritzats no podran circular dintre del circuit de la cursa mentre duri la prova. Només estaran autoritzats a seguir la cursa, els vehicles designats i acreditats expressament per l’organització. Article 13 – Assegurances Cada participant reconeix tenir contractada i en vigor una assegurança d’accidents per a la pràctica de proves d’atletisme. En cas contrari, sol·licitarà a l’organització la contractació del mateix a un cost addicional de 6 euros, a pagar en el moment de recollir el seu dorsal. L\’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o desprès d\’aquesta. No obstant això, l\’organització disposarà de servei sanitari per a possibles urgències Article 14 – Tancament de la Cursa La cursa es tancarà a les 2:45 hores de la sortida oficial. Article 15 – Drets d’imatge El sol fet d’inscriure\’s a la Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga autoritza expressament l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el mon, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible prorroga un cop finalitzat el període previst.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.