Duatló Popular del Prat

0
505

El proper dia 3 de Febrer de 2008 comença la temporada de duatlons de carretera amb la primera edició del Duatló del Prat- Valbuena.
A les 9:45 es donarà la sortida de una duatló popular accessible a tots els públics i especialment per els que no estan federats. Les distàncies són molt asequibles: ( 4kms correr- 10 kms bicicleta- 1’3 kms correr). A l’arribada hi haurà tot tipus d’avituallament i es lliurarà un maillot ciclista de la marca Inverse facilitat per Ciclos Valbuena a tots els arribats a meta. A les 10.45 començarà el Campionat de Catalunya per equips de duatló, on hauran de sortir equips cada minut en format contrarrellotge . Els equips han de ser com a mínim 3 i com a màxim 6 integrants. I han de ser equips federats per poder optar a la classificació del Campionat de Catalunya. Aquest es un format molt atractiu i novedós on s’ha de tenir en compte el treball en equip. A partir de el dia 8 de gener s’obren les inscripcions per al duatló popular ( més informació: www.ciclosvalbuena.com, i per les inscripcions del Campionat de Catalunya per equips us podeu adreçar a la web de la federació catalana de triatló www.triatlo.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.