Duatló Popular del Prat

0
331

El proper dia 3 de Febrer de 2008 comença la temporada de duatlons de carretera amb la primera edició del Duatló del Prat- Valbuena.
A les 9:45 es donarà la sortida de una duatló popular accessible a tots els públics i especialment per els que no estan federats. Les distàncies són molt asequibles: ( 4kms correr- 10 kms bicicleta- 1’3 kms correr). A l’arribada hi haurà tot tipus d’avituallament i es lliurarà un maillot ciclista de la marca Inverse facilitat per Ciclos Valbuena a tots els arribats a meta. A les 10.45 començarà el Campionat de Catalunya per equips de duatló, on hauran de sortir equips cada minut en format contrarrellotge . Els equips han de ser com a mínim 3 i com a màxim 6 integrants. I han de ser equips federats per poder optar a la classificació del Campionat de Catalunya. Aquest es un format molt atractiu i novedós on s’ha de tenir en compte el treball en equip. A partir de el dia 8 de gener s’obren les inscripcions per al duatló popular ( més informació: www.ciclosvalbuena.com, i per les inscripcions del Campionat de Catalunya per equips us podeu adreçar a la web de la federació catalana de triatló www.triatlo.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.