CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
354

Beatriu Pascual i José A Gonzàlez, Campions
Aquest diumenge 27 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta a El Prat del Llobregat, organitzat pel el Club Pratenc Associació d\’Atletisme amb el suport de l\’Ajuntament la Ciutat. Beatriu Pascual (VTiM) i José Antonio González (AE BiB) s’han proclamat Campions d’aquesta setanta-sisena edició. Beatriu Pascual ha fet un temps de 1h31’20 i s’ha imposat a l’anterior campiona Maria Vasco (AE BiB) que ha fet 1h31’47. En tercera posició s’ha classificat Montserrat Estrada (CA Laietània) amb un temps de 2h11’43. En homes. José Antonio González (AE BiB) ha revalidat el títol amb un temps de 1h28’26. En segona posició ha entrat Ferran Collados (FCB) amb 1h29’45, i en tercera David Sánchez (MS Lleida) amb 1h32’45.
Fotos José Luis Guerrero.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.