MERCÈ ROSICH SEGUIRÀ AL CAPDAVANT DE L\’ENTITAT EN ELS PROPERS 4 ANYS

0
460

Aquest divendres s\’ha celebrat en el \”Centre Civic Selves i Carner\” l\’assamblea ordinaria de CA MANRESA amb una important representació de la masa social i on s\’han presentat els comptes de l\’Entitat aixì com la memòria esportiva del 2007 i el pressupost del 2008, aprovant-se per unanimitat tots els punts del ordre del dia. I a continuació, s\’ha celebrat l\’assamblea extraordinaria on Mercè Rosich ha estat reelegida Presidenta del club per quatre anys mes, en el que serà el seu tercer mandat consecutiu, pasant a ser la presidenta amb mes llarga durada al capdavant de l\’entitat manresana en aquests 52 anys d\’història, en uns anys de joia esportiva i econòmica, i que tindrà la seva \”cirereta\” en aquest 2008 amb la remodelació del sintetic d\’aqui a poques setmanes, i amb l\’ilusió posada en l\’equip femení de lluitar per l\’ascens a Divisió d\’Honor, a mès de tenir una excelent salut esportiva en totes les categories de base.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.