SUMARI DE LA REVISTA MARATHON

0
566

La revista MARATHON exemplar doble de Gener/Febrer ha entrat en impressió i la tindrem a aviat. Un cop impresa immediatament sortirà per correu privat cap els abonats. Aquí us avancem la imatge de portada i una mica de Sumari.
CALENDARI-2008. Veureu que fem publicitat a la portada del ‘Calendari Petit de Butxaca’ de les Curses de Fons del 2008 que va sortit d’impremta fa molt poc. (encara està calent). Enguany 100 proves s’han adherit al calendari, TOT UN ÈXIT!! Els subscriptors de la revista rebran 4 unitat, una per ells i 3 pels seus amics. S’enviarà conjuntament amb el proper número. Al calendari no estan totes les proves de Catalunya, només aquelles que ens han pogut avançar la data de celebració amb un any d’antelació, cosa no gens fàcil si tenim en compte els problemes de permisos i altres d’ordre burocràtics. | SUMARI. Més de 5.000 participants a les curses del 13 de gener: SITGES, BLANES i SANT ANTONI. MARATÓ DE BARCELONA DEL 2 DE MARÇ. Anàlisi prèvia: “Es prepara l’edició més màgica i multitudinària de la gran prova barcelonina.” ELS COMENTARIS DE L’ARCADI ALIBÉS. Una manera inèdita de començar l’any a les Illes Verges. ESPECIAL CURSES DE SANT SILVESTRE. Èxit de la Primera Sant Silvestre de Lloret de Mar. Curses de Sant Silvestre arreu d’Espanya. (amb comentaris de: Vallecas, Vitòria, Logronyo, Alicante, Lerin, Salamanca, Beasain, Conca, Gijón, Ciutat Rodrigo, Sevilla, Talavera de la Reina, Galdakao, Pamplona, Toledo i Biscaïa) i principals Sant Silvestres d’Europa i del Món. EN PRIMERA PERSONA: els comentaris dels lectors. CAMPIONAT EUROPEU DE CROS A TORO. I acabem amb el tradicional Calendari de Proves per al proper mes de març (32 propostes). Si us ha agradat l’oferta d’aquest mes, us recordem que la revista es pot adquirir a Barcelona a les botigues d’atletisme Domingo Catalán (carretera de la Bordeta, 7) i Ginés Sports (c/ Vèlia, 50), i a la secretaria de la Comissió de Curses de Fons (Rambla Guipúscoa, 25 –metro Bac de Roda–). Si voleu fer-vos-en subscriptors, heu de demanar la butlleta d’inscripció adreçant-vos per correu electrònic a: revistamarathon@yahoo.es. o al 93 268 01 14 (tardes de 18 a 20 hs).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.