Nous Invents per l\’atletisme

0
454

Eolos es un dispositiu entrenador dels músculs de la respiració. Està disenyat per a entrenar de forma específica els músculs involucrats en la respiració: Diafragma, intercostals, abdominals i oblicus. Usant Eolos vosté aconseguirà: Potenciar y Mantenir els músculs respiratoris i entrenar i millorar la técnica respiratoria. Tot això es tradueix en una millora en la resistencia física al \”furtar\” menys oxígen els músculs respiratoris a les extremitats. El seu regulador permet ajustar-lo a tos els nivells d\’entrenament desde el més lleuger fins al més intens. La seua boquilla ergónomica i anti alérgica permet un entrenament comfortable; a més es tracta dún producte lliure de fàrmacs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.