Vuitè Cros de Muntanya de Can Caralleu dissabte 29 de març

0
411

El dissabte 29 de març Can Caralleu acollirà la vuitena edició del Cros de Muntanya, una prova especialment indicada per als amants de les curses de muntanya. El cros es farà a un circuit de muntanya que transcorre per l’entorn natural de Can Caralleu. La sortida és a la instal·lació i el circuit passa pel parc de l’Oreneta i Can Sentmenat, la carretera de les Aigües i el Turó d’en Cors. Enguany el recorregut total és de 9\’5 quilòmetres, i s’hi poden trobar diversos obstacles naturals. El Cros de Muntanya està indicat per a tots aquells a qui agrada córrer, i no cal practicar esport de competició ni estar federat. Els participants es dividiran en quatre categories: juvenil (nascuts entre 1989 i 1991), sènior (entre 1968 i 1988), veterans A (entre 1952 i 1967) i veterans B (abans de 1951). Es lliuraran 3 premis per cada categoria d’edat i sexe, i també se sortejaran obsequis entre els participants. Les inscripcions es podran fer fins el 27 d’de març a les 18 hores o fins a completar el límit de 200 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.