MERCÈ ROSICH es perfila com a presidenta del CAM en els propers 4 anys

0
369

La manresana MERCÈ ROSICH es perfila com a presidenta de Club Atlètic Manresa per els propers 4 anys, al ser l\’unica opció a ocupar aquesta posició que ha presentat candidatura, i aixì, resultarà reelegida per aquests propers quatre anys. Aquest fet es produirà en l\’assamblea extraordinaria de l\’Entitat que es celebrarà el proper divendres en el centre civic \”Selves i Carner\”, un cop celebrada l\’assamblea ordinaria on es presentaràn a aprobació els comptes de l\’exercici 2007, la memòria esportiva de la pasada temporada i el presupost per aquest 2008. Si es compleixen aquests pronostics, ROSICH iniciarà el seu tercer mandat davant de l\’entitat manresana, amb una situació econòmica sanejada i esportivament privilegiada, degut a una encertada politica d\’actuació portada a terme en aquests darrers anys que ha portat a l\’entitat al capdavant de l\’atletisme català i estatal a nivell de clubs.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.