MERCÈ ROSICH es perfila com a presidenta del CAM en els propers 4 anys

0
463

La manresana MERCÈ ROSICH es perfila com a presidenta de Club Atlètic Manresa per els propers 4 anys, al ser l\’unica opció a ocupar aquesta posició que ha presentat candidatura, i aixì, resultarà reelegida per aquests propers quatre anys. Aquest fet es produirà en l\’assamblea extraordinaria de l\’Entitat que es celebrarà el proper divendres en el centre civic \”Selves i Carner\”, un cop celebrada l\’assamblea ordinaria on es presentaràn a aprobació els comptes de l\’exercici 2007, la memòria esportiva de la pasada temporada i el presupost per aquest 2008. Si es compleixen aquests pronostics, ROSICH iniciarà el seu tercer mandat davant de l\’entitat manresana, amb una situació econòmica sanejada i esportivament privilegiada, degut a una encertada politica d\’actuació portada a terme en aquests darrers anys que ha portat a l\’entitat al capdavant de l\’atletisme català i estatal a nivell de clubs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.