La XXII edició de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga ja està en marxa

0
469

Enguany es superaran els 7000 participants.
Granollers es prepara per acollir l’esdeveniment esportiu més important de l’any, la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que tindrà lloc diumenge 3 de febrer. Una cursa que es complementa amb divuit actes esportius, lúdics, festius i culturals. La Mitja 2008 presenta novetats com la recollida dels dorsals que es podrà fer dos dies, en el marc del Mercat de la Mitja: divendres, 1 de febrer, de 15.30 a 20 h, i el dissabte 2 de febrer, de 10 a 20 h a la Plaça de la Porxada. Enguany es superarà el nombre d\’inscrits, 7.000, ja que a darrera hora s\’han afegit 300 dorsals més.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.