La XXII edició de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga ja està en marxa

0
390

Enguany es superaran els 7000 participants.
Granollers es prepara per acollir l’esdeveniment esportiu més important de l’any, la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que tindrà lloc diumenge 3 de febrer. Una cursa que es complementa amb divuit actes esportius, lúdics, festius i culturals. La Mitja 2008 presenta novetats com la recollida dels dorsals que es podrà fer dos dies, en el marc del Mercat de la Mitja: divendres, 1 de febrer, de 15.30 a 20 h, i el dissabte 2 de febrer, de 10 a 20 h a la Plaça de la Porxada. Enguany es superarà el nombre d\’inscrits, 7.000, ja que a darrera hora s\’han afegit 300 dorsals més.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.