La Ford Econetic Mitja Marató 2008 ja s\’acosta. Barclona 10-febrer.

0
406

El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, serà l\’encarregat de presentar totes les novetats d\’aquesta nova edició d\’aquesta prova de fons barcelonina, que tindrà lloc el proper 10 de febrer. Aquest dijous 24 de gener tindrà lloc l\’acte de presentació de la Ford Econetic Mitja Marató de Barcelona 2008, la prova de fons que el proper 10 de febrer reunirà a milers d\’atletes per recórrer els principals carrers de la ciutat. L\’acte estarà presidit pel Delegat d\’Esports, Pere Alcober, acompanyat pel Director Tècnic de la Cursa, Ricard Llorens, i per alguns representants de les empreses col•laboradores de la cursa. Durant l\’acte es donaran a conèixer les principals novetats d\’aquesta emblemàtica cursa atlètica barcelonina, que enguany s\’ha posat per objectiu superar la xifra dels 3.000 corredors i corredores, i d\’aquesta manera batre el seu propi rècord de participació, aconseguit a la passada edició de la prova, quan prop de 2.800 atletes van llençar-se al carrer per córrer els 21,097 quilòmetres de la cursa. Una de les novetats més destacades d\’aquesta nova edició té a veure amb el procés d\’inscripció. Cal tenir en compte que, per primera vegada, s\’ha prioritzat la inscripció (oberta fins al 6 de febrer) a través de la modalitat d\’Internet, i que les inscripcions presencials només es podran portar a terme del 29 de gener al 5 de febrer a la seu de l\’Agrupació Atlètica Catalunya. L\’altra de les propostes d\’enguany està destinada a tots aquells participants a la Ford Econetic Mitja Marató 2008 que no es vegin en cor de recórrer tota la distància corresponent a la prova. Per aquest motiu, els atletes tenen l\’oportunitat de saber el seu temps realitzat en els 10 quilòmetres, ja que es quantificarà i sortirà reflectit a la classificació oficial, encara que no se\’ls lliurarà cap tipus de premis.| Un any més, la Ford Econetic Mitja Marató de Barcelona, que transcorre pels espais més característics de la ciutat a través d\’un tradicional circuit ràpid i planer, permetrà viure la cursa des de les seves dues vessants: la popular i festiva; i l\’atlètica, ja que la Mitja serveix tant com a prova de test per aquells que volen atrevir-se amb les curses de fons, com d\’entrenament, per aquells que vulguin córrer el proper 2 de març la Marató de Barcelona. Enguany, la Ford Econetic Mitja Marató de Barcelona s\’ha classificat entre les 25 millors curses de la seva categoria en el rànquing de proves atlètiques de la Reial Federació Espanyola d\’Atletisme (RFEA).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.