CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
446

El proper cap de setmana, 24 i 25 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Júnior a Vilafranca del Penedès. Una trentena d\’atletes participaran en aquest campionat autonòmic. L\’heptatló masculí començarà el dissabte a partir de les 12,50 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana. Les atletes del pentatló competiran el diumenge en jornades de matí i tarda. Podem destacar la presència d\’atletes com Agustí Fèlix (FCB), Marta Miró (FCB), Ferran Fontarnau (CA Vic) i Cristina Bàrcena (FCB). Aquest dos últims atletes defensaran el títol aconseguit la temporada passada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.