Cursa popular de mitja muntanya \”2 turons\” de Moià

0
475

La \”2 turons\” 2008 es va dur a terme en un dia enboirat que no va deixar veure gaire bé als atletes el camí per on passaven, tot i així més de 400 atletes entre la cursa i la canicros van prendre la sortida de la \”2 turons\”. En general va ser una bona cursa, va agradar als que s\’estrenaven i en van gaudir els que repetien. Tan sols hi va haver un parell de problemes que des de l\’organització esperem poder arreglar per a la propera edició. Un va ser amb el trànsit, ho atribuim a que els mossos d\’esquadra que van venir no devien tenir experiència en aquests tipus d\’actes i l\’altre problema afecta a les classificacions de la cursa ja que vam tenir un problema informàtic que ens va impedir de prendre els temps dels participants.| Els tres primers nois de la cursa van ser: J.Lluís Marichica Joan Capdevila Jordi Toda i les tres primeres noies: Mònica Ardid Rosa Ma Mas Sílvia Leal en Canicros, els primers van ser: Àngel Nevado Lluís Bartoló Joaquim Serra i en noies: Louise Brown Olga Vilardell Anna Rovira

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.