Cursa popular de mitja muntanya \”2 turons\” de Moià

0
370

La \”2 turons\” 2008 es va dur a terme en un dia enboirat que no va deixar veure gaire bé als atletes el camí per on passaven, tot i així més de 400 atletes entre la cursa i la canicros van prendre la sortida de la \”2 turons\”. En general va ser una bona cursa, va agradar als que s\’estrenaven i en van gaudir els que repetien. Tan sols hi va haver un parell de problemes que des de l\’organització esperem poder arreglar per a la propera edició. Un va ser amb el trànsit, ho atribuim a que els mossos d\’esquadra que van venir no devien tenir experiència en aquests tipus d\’actes i l\’altre problema afecta a les classificacions de la cursa ja que vam tenir un problema informàtic que ens va impedir de prendre els temps dels participants.| Els tres primers nois de la cursa van ser: J.Lluís Marichica Joan Capdevila Jordi Toda i les tres primeres noies: Mònica Ardid Rosa Ma Mas Sílvia Leal en Canicros, els primers van ser: Àngel Nevado Lluís Bartoló Joaquim Serra i en noies: Louise Brown Olga Vilardell Anna Rovira

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.