Èxit de participació a les jornadas tècnices de la Mitja de Terrassa

0
240

Coincidint amb les jornades Tècniques es van fer el lliurament de premis de la Lliga Internet-ChampionChip 2007
El lliurament de premis de la Lliga 2007 es va fer aquest dissabte, al Hotel Don Candido de Terrassa, conjuntament amb una taula rodona amb personalitats del món de l\’esport, que va dervir d\’acte previ a la Mitja Marató de Terrassa que es disputa avui. Aquesta és la llista dels atletes premiats. Els trofeus han estat dissenyats per en Gerard. A tots els trofeus hi ha el nom personalitzat del guanyador. El lliurament de trofeus el faran Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d\’Atletisme, Javier Moracho, atleta internacional sobradament conegut i actual comentarista de l\’Eurosport i executiu d\’Unipublic i la Dra.Yolanda Puentes, habitual corredora a les curses catalanes i que publica mensualment uns interessantíssims articles mèdics al web de la Lliga, i al final es va afegir Salva Pou, editor de la web atletisme.cat i un dels fundadors de la lliga d\’Internautes. La Lliga aplega les 70 curses de fons més importants de Catalunya i 2500 participants. Aquest acte de lliurament de premis es obert a tothom, organitzadors, corredors i aficionats en general.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.