Dissabte, 19 lliurament de premis de la Lliga Internet-ChampionChip 2007 a Terrassa

0
570

El lliurament de premis de la Lliga 2007 es farà el dissabte, 19 de gener, a les 19 hores al Hotel Don Candido de Terrassa, conjuntament amb una taula rodona amb personalitats del món de l\’esport, que servirà d\’acte previ a la Mitja Marató de Terrassa que tindrà lloc el 20 de gener. Podeu consultar el nom dels premiats a les diferents categories. Els trofeus han estat dissenyats per en Gerard. A tots els trofeus hi ha el nom personalitzat del guanyador. El lliurament de trofeus el faran Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d\’Atletisme, Javier Moracho, atleta internacional sobradament conegut i actual comentarista de l\’Eurosport i executiu d\’Unipublic i la Dra.Yolanda Puentes, habitual corredora a les curses catalanes i que publica mensualment uns interessantíssims articles mèdics al web de la Lliga. La Lliga aplega les 70 curses de fons més importants de Catalunya i 2500 participants. Aquest acte de lliurament de premis es obert a tothom, organitzadors, corredors i aficionats en general. Detalls de l\’acte al web de la Mitja Marató de Terrassa que ha tancat inscripcions amb 1800 participants sense comptar els de la cursa de 5K.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.