Presentació V Cursa de l\’Oli – Les Borges Blanques. 27-gener.

0
425

Ahir l\’Ajuntament de les Borges Blanques i l\’entitat Club Atlètic Borges van presentar la V Cursa de l\’Oli, la qual tindrà lloc el proper 27 de gener a les 10 h matí. El recorregut és de 10,360 Km. Aquest any es preveu arribar a un total de 500 participants. Aquesta cursa és puntuable per a la Lliga Interclubs de Lleida i també per la Lliga Internet de Championchip de Catalunya. Els obsequis als corredors consisteix en una samarreta tècnica de màniga llarga, una ampolla de mig litre d\’oli de la cooperativa Sant Isidre (denominació d\’origen les Garrigues) i un esmorzar típic. Aquest any, cal destacar la presentació del trofeu de la cursa dissenyat per en Jordi Gil, corredor del Club, i un obsequi que s\’entregarà a tots els corredors que han acabat les cinc edicions de la Cursa de l\’Oli. Per a més informació: Emili Rebull 619358634

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.