Fase Comarcal de Cross per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil

0
314

El Consell Esportiu Vallès Occidental Sud organitza conjuntament amb el Club Unió Atlètica Barberà, la Fase Comarcal de Cros per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, el proper dissabte 19 de gener a partir de les 10.20 hores, al Bosc de Can Gorgs de Barberà del Vallès PARTICIPANTS Hi podran participar tots els atletes millors classificats a les seves fases locals. El número màxim d\’inscrits vindrà determinat per la participació a nivell local. S\’establirà 1 sola classificació per individuals i 1 per equips en categoria de podi únic. La classificació es farà segons la normativa de la Fase Nacional. Composició equips: estaran formats per un mínim de 4 atletes i un màxim de 6.| PREMIS Entrega de premis a les 13.30 h. CLASSIFICACIÓ A FASE NACIONAL DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ Final comarcal, el dia 19 de gener del 2008 Resta pendent de les normatives Tècniques Territorials i Nacional. Final Nacional de Cros: 10 de febrer a Rubí

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.