Fase Comarcal de Cross per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil

0
404

El Consell Esportiu Vallès Occidental Sud organitza conjuntament amb el Club Unió Atlètica Barberà, la Fase Comarcal de Cros per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, el proper dissabte 19 de gener a partir de les 10.20 hores, al Bosc de Can Gorgs de Barberà del Vallès PARTICIPANTS Hi podran participar tots els atletes millors classificats a les seves fases locals. El número màxim d\’inscrits vindrà determinat per la participació a nivell local. S\’establirà 1 sola classificació per individuals i 1 per equips en categoria de podi únic. La classificació es farà segons la normativa de la Fase Nacional. Composició equips: estaran formats per un mínim de 4 atletes i un màxim de 6.| PREMIS Entrega de premis a les 13.30 h. CLASSIFICACIÓ A FASE NACIONAL DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ Final comarcal, el dia 19 de gener del 2008 Resta pendent de les normatives Tècniques Territorials i Nacional. Final Nacional de Cros: 10 de febrer a Rubí

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.