FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA IXena MITJA MARATÓ DE TERRASSA.

0
453

El lluït acte va tenir lloc en l’Auditori de Terrassa, a una setmana vista de la cursa, i davant d’un públic expectant de 400 persones.
Aquest diumenge 20 de Gener, es la data d’una de les fites esportives més importants de l’any en el calendari de l’atletisme català, la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que aquest 2008 arriba a la novena edició. I per a presentar-la públicament es va celebrar, el passat divendres, una gran festa, en el Centre Cultural de Caixa Terrassa, dirigida i presentada pels periodistes de la Televisió de Catalunya Imma Pedemonte, Xavier Bonastre i Arcadi Alibés. L’acte va combinar,i com ve essent habitual, esport i cultura. El grup de jazz Terrassa Dixie Sextet amb la seva actuació va amenitzar la tarda-nit, en la que es van presentar les novetats d’aquesta nova edició de la mitja marató de Terrassa : el circuit (modificat per les obres de la Rbla. d’Egara), les jornades tècniques, el nou pla d’actuació a través de lamitjaactivaterrassa (Salut, esport i qualitat de vida), etc. Unes models provinents de la passarel·la Cibeles-Gaudi van ser les encarregades de mostrar al públic la roba i samarretes amb que s’obsequiarà als participants tant de la prova de la mitja marató, com la de 5 Km, Memorial Santi Centelles.| L’Alcalde de Terrassa, Sr. Pere Navarro, va presidir l’acte, i va destacar la importància de la Mitja Marató per a la ciutat pel significat de la participació de les persones en aquesta manifestació esportiva. També van intervindre en l’ordre de parlaments Caixa Terrassa i Grup Mútua de Terrassa, en representació de la resta d’espònsors : INMOBILIARIA BASE, CIRSA, DIADORA,TOYOTA GRUP VALLÈS (Orient Cars, S.A. i Autopujadas Vallès), SPORT, DIARI DE TERRASSA, INTERSPORT AROCA, GRUP VARO, CIGOR, TRAMEGA, S.A. RITTAL, COCA-COLA, REIG MARTÍ, CLUB DEPORTIU TERRASSA HOCKEY, RACC, RADIO TERRASSA CADENA SER, CANAL TERRASSA, TV3, LA BOLSERA, IMAN, CLUB NATACIÓ TERRASSA, CREU ROJA i Radio NOUCINC.2 de TERRASSA. Assenyalar també que aquesta prova compta amb el suport del propi AJUNTAMENT DE TERRASSA, de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA (xarxa de municipis), de la FEDERACIÓ CATALANA D\’ATLETISME i de la REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ATLETISMO. Com cada any, des d’en fa 5, es va concedir el trofeu corresponent al memorial Noel Otero (en memòria del jove fill del President de l’entitat), i que s’entrega a una persona o institució que s’ha distingit per la seva labor o col·laboració en l’organització de la prova. Enguany el guardonat va ser en PEP MOTA, director tècnic de la cursa, que va rebre el premi de mans del Dr. Josep Salvador, responsable de la comissió d’aquest premi, i de l’Isaac Otero. També es va mostrar un audiovisual amb imatges de la darrera edició, l’espot televisiu i una exposició de fotografies d’aquesta prova. Com a cloenda de la festa es va sortejar un viatge per a dues persones. Entre el públic assistent es varen poder saludar a nombrosos representants d’entitats i empreses locals, com el Regidor d’Esports, Universitats i Societat del Coneixement, Sr. Alfredo Vega, així com diversos atletes (entre d’altres Benito Ojeda), i periodistes tant locals com d’altres mitjans i esportius (Jordi Rovirosa). Per aquesta 9ª edició de la Mitja Marató de Terrassa, s’espera arribar als 2500 atletes participants en el total de les tres curses : la mitja marató, la de 5 Km, Memorial Santi Centelles, i els participants del campionat estatal de mitja marató per a empleats de caixes d’estalvis d’Espanya, que enguany acull i organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.