CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
356

Ferran Fontarnau i Cristina Bàrcena, Campions absoluts
Aquest cap de setmana s\’ha celebrat la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta a Vilafranca del Penedès. Cristina Bàrcena (FCB) ha revalidat el títol al imposar-se amb una puntuació de 3.655 punts, seguida de Marta Miró (AAC) i Anna Circuns (CA Manresa). En homes el campió ha estat Ferran Fontarnau (CA Vic) amb una marca de 4.339 punts, seguit de Daniel Rodríguez (UA Barberà) i Alberto Castillo (AAC). El campions de les diferents categories han estat José B. Aguilera (CAV Andorra) i Marta Miró (AAC) a la categoria promesa, i Gerard Sans (MS Lleida) i Tània Orlowski (AAC) a la júnior.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.