CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
464

Ferran Fontarnau i Cristina Bàrcena, Campions absoluts
Aquest cap de setmana s\’ha celebrat la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta a Vilafranca del Penedès. Cristina Bàrcena (FCB) ha revalidat el títol al imposar-se amb una puntuació de 3.655 punts, seguida de Marta Miró (AAC) i Anna Circuns (CA Manresa). En homes el campió ha estat Ferran Fontarnau (CA Vic) amb una marca de 4.339 punts, seguit de Daniel Rodríguez (UA Barberà) i Alberto Castillo (AAC). El campions de les diferents categories han estat José B. Aguilera (CAV Andorra) i Marta Miró (AAC) a la categoria promesa, i Gerard Sans (MS Lleida) i Tània Orlowski (AAC) a la júnior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.