Assemblea General Ordinària del Cornellà Atlètic

0
494

Dimecres 9 de gener es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del Cornellà Atlètic en la qual LEOPOLDO DURÁN va presentar la seva dimisió així com la seva junta directiva. El ja exmandatari del club esportiu duia més de vint anys al capdavant del Cornellà Atlètic i catorze com a director de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà. Des del passat 10 de gener fins al pròxim 11 de febrer s’ha obert el termini de presentació de candidaturas a la presidencia de l’entitat d’atletisme (el 12 de febrer es publicaran el o els candidats inscrits). Les eleccions se celebraran sempre que hagi més d’una candidatura el proper 26 de febrer a l’Estadi Municipal a partir de les 17.00 fins a les 21.00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.