Prop de 2.500 atletes correran la Cursa de Sant Antoni

0
497

El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, donarà el tret de sortida a l\’edició més multitudinària de la història d\’aquesta prova, que tindrà lloc aquest diumenge 13 de gener a les 9.30 hores. Prop de 2.500 atletes correran aquest diumenge la 30ª Cursa de Sant Antoni, la primera prova atlètica de l\’any. Concretament, es tracta de 2.421 corredors i corredores, una xifra que bat el rècord d\’inscrits de tota la història de la cursa, així com de les xifres de participació a les curses de districte. El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, serà l\’encarregat de donar el tret de sortida als corredors i corredores, que sortiran a les 9.30 hores des de l\’encreuament entre els carrers Floridablanca i Calàbria per recórrer els 10 quilòmetres de la prova . La cursa, que enguany presenta algunes innovacions en el traçat del circuit de 10 quilòmetres, inclou una cursa per joves, d\’una milla, i una altra per infants no competitiva (de 330 metres). La prova atlètica de 10 quilòmetres consisteix en dues voltes, de 7 i 3 quilòmetres, respectivament, i acabarà al carrer Floridablanca 41, davant del club Esportiu Rocafort. | El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, conjuntament amb la regidora del Districte de l\’Eixample, Assumpta Escarp, seran les personalitats encarregades de lliurar els premis als guanyadors de la prova, que també puntua com a Campionat de Catalunya de distància de 10 quilòmetres en ruta. Entre els atletes destacats a la cursa gran hi ha Benito Ojeda, guanyador a les edicions de la cursa de l\’any 2004 i 2006, així com del Campionat de Catalunya de 1998 (a la vegada que ostenta el rècord amb la millor marca mai registrada en aquesta prova); Víctor Gonzalo, un clàssic de les proves barcelonines, guanyador a la passada edició de la Marató del Mediterrani; Otmane Btaimi, vencedor absolut en l\’anterior edició de la Cursa de Sant Antoni i tercer en la passada edició de la Cursa de la Mercè. Entre les dones cal destacar la presència de Meritxell Calduch, segona classificada a la passada Cursa Jean Bouin. La Cursa de sant Antoni, que va néixer al 1979, celebra enguany els 30 anys de promoció de l\’atletisme popular a la ciutat, i torna una vegada més emmarcada dins de la programació de la Festa Major del barri de Sant Antoni.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.