La Cursa Trencacames fa el lliurament dels materials a Pediatria de l\’Hospital de Granollers

0
462

Dimecres al migdia es va fer l\’acte oficial de donació a l\’Hospital de Granollers dels materials adquirits pel C.E. Trencacames de Granollers per equipar les sales de joc de la planta de pediatria. Finalment, la donació de material es va coordinar amb una campanya de recollida de joguines i materials que van fer des del Mossos d\’Esquadra de Granollers i es van poder millorar i adequar tant la sala dels nadons com la dels adolescents: cadires, taules, escriptori, cortines, ordinadors, joguines, jocs, llibres… van formar part del lot donat a l\’Hospital. A l’acte, a més dels representants del C.E. Trencacames i de l\’equip de Mossos que s\’ha encarregat de la recollida de joguines, han assistit el director general de l’Hospital, Dr. Rafael Lledó, el cap de la Regió Metropolitana Nord del Cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Carles Molinero, el cap de l’Àrea Bàsica dels Mossos d’Esquadra a Granollers, Lluís Estapé, i el cap de la Policia Local de Granollers, Sr. Lluís Colomer. Actualment, la planta de pediatria de l’Hospital té una capacitat de 22 llits, dels quals uns vuit són destinats a pacients en edat adolescent (fins els 18 anys), a més d’una sala de neonatologia amb capacitat per a dotze pacients.| Amb aquest acte es dona compliment als compromisos adquirits pels organitzadors de la Cursa Trencacames i es tanca oficialment la 5ª edició, obrint una porta per tal que altres curses s\’animin a col·laborar en termes similars amb organitzacions i entitats socio-sanitàries del territori.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.