Sportravel presenta el programa per a la propera edició de la Marató de Roma

0
305

Tot a punt a la ciutat eterna per a la celebració el proper 16 de març de la catorzena edició d’aquesta emblemàtica distància, on podràs gaudir al llarg dels seus 42 km i 195 m. que discorren per llocs tan emotius i plens de bellesa com la Piazza della Capitale, Piazza Venecia, Piazza Navona, el Foro Itálico, el Panteón sense oblidar-nos de la Fontana di Trevi, de dos mil anys d’història disposats com a magnífic escenari perque els teus sentits no baixin mai de pulsacions i on el famós Coliseu romà serà el guardià de benvinguda i arribada per a uns nous lluitadors incansables com són el gènere dels maratonians. Sportravel segueix fidel als seus principis i no oblida aquesta important cita per als amants a l’esport de còrrer i us encoratge a tots a anar-hi. Tota la informació la pots trobar a www.sportravel.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.