Sportravel presenta el programa per a la propera edició de la Marató de Roma

0
462

Tot a punt a la ciutat eterna per a la celebració el proper 16 de març de la catorzena edició d’aquesta emblemàtica distància, on podràs gaudir al llarg dels seus 42 km i 195 m. que discorren per llocs tan emotius i plens de bellesa com la Piazza della Capitale, Piazza Venecia, Piazza Navona, el Foro Itálico, el Panteón sense oblidar-nos de la Fontana di Trevi, de dos mil anys d’història disposats com a magnífic escenari perque els teus sentits no baixin mai de pulsacions i on el famós Coliseu romà serà el guardià de benvinguda i arribada per a uns nous lluitadors incansables com són el gènere dels maratonians. Sportravel segueix fidel als seus principis i no oblida aquesta important cita per als amants a l’esport de còrrer i us encoratge a tots a anar-hi. Tota la informació la pots trobar a www.sportravel.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.