Lliurament de premis de la Llliga 2007 el proper 19 de Gener a Terrassa

0
578

El darrer 31 de desembre amb la Sant Silvestre de Barcelona – Cursa dels Nassos va acabar la VII Lliga Internet-ChampionChip que va néixer informalment l’any 1998 en un sopar de tres amics que s’havien conegut per Internet mitjançant aquest web atletisme.com, i que ha anat creixent fins aquest any 2007 que ha acabat amb un calendari de 62 curses i un total de 2565 participants. Aquest any la Lliga ha començat amb més força qiue mai i avui es tancaran les inscripcions per les primeres curses, 10K de Sant Antoni i Mitja Marató de Sitges, doncs ja han arribat als 2.000 inscrits les dues curses. Brillant començament d\’aquesta competició. El lliurament de premis de la Lliga 2007 es farà dins les jornades tècniques prèvies a la Mitja Marató de Terrassa, el proper dissabte 19 de gener a l’hotel Don Cándido de Terrassa a les 19 hores. L’acte es obert a tothom i la llista de les 35 persones i Entitats que tindran un trofeu la trobareu a la pàgina següent:| Absolut Masculí Jordi Escoriza Emilio Ferrer Alfred Redrado Absolut Femení Estrella Ribó Carme Ballesteros Hasna Bahom Sènior Masculí Jose Antonio Amorós Albert Caballero Antonio Godoy Sènior Femení Cristina Huerga Blanca Trenas Alèxia Patiño Veterans 35 anys Xavier Nadal Rafa Sánchez Josep Piña Veteranes 35 anys Meritxell Portillo Mª Rosa Panadero Montse de la Hermosa Veterans 45 anys Alfons Esquius Ramon Esquius Miguel Nieto Veteranes 45 anys Lucía Caballero Isabel Palli Elena Canut Veterans 55 anys Zenón Cubillas Joan Josep Pérez Domingo Ortega Veteranes 55 anys Emi Vaquero Laura Paradell Ana Maria Belmonte Rànquing Masculí 2007 Antonio Sevillano Guillermo calero Vicenç Solé Rànquing Femení 2007 Estrella Ribó Corredors amb més curses 2007 Antonio Sevillano : 41 curses Equips masculins RUNNERSWORLD Equips Femenins DIADORA DOMINGO CATALAN

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.