Bateig del punt quilomètric 2 de la Mitja Marató de Granollers

0
536

El Km 2 porta el nom de l\’empresari Josep Saperas.
Aquest dimecres 9 de gener a les 13 h al carrer de Girona – a l\’altura del pavelló de bàsquet- tindrà lloc el primer acte de l\’any de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses- la Garriga. Es tracta de la col·locació d\’una rajola de ceràmica feta pel ceramista granollerí, Toni Cumella, que indica el punt quilomètric número 2 de la cursa i que enguany portarà el nom de Josep Saperas, conseller delegat de Covalco. Aquest acte es va fer per primera vegada el 2007 quan es va batejar el punt quilomètric 1 situat al carrer de Girona cantonada carrer d\’Agustí Vinyamata i que porta el nom de Josep Pruna. A l\’acte de col·locació del punt quilomètric 2 estaran presents l\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d\’Esports, Josep Maria Junqueras, el responsable de Mitja, Toni Cornellas, i Josep Saperas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.