Bateig del punt quilomètric 2 de la Mitja Marató de Granollers

0
396

El Km 2 porta el nom de l\’empresari Josep Saperas.
Aquest dimecres 9 de gener a les 13 h al carrer de Girona – a l\’altura del pavelló de bàsquet- tindrà lloc el primer acte de l\’any de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses- la Garriga. Es tracta de la col·locació d\’una rajola de ceràmica feta pel ceramista granollerí, Toni Cumella, que indica el punt quilomètric número 2 de la cursa i que enguany portarà el nom de Josep Saperas, conseller delegat de Covalco. Aquest acte es va fer per primera vegada el 2007 quan es va batejar el punt quilomètric 1 situat al carrer de Girona cantonada carrer d\’Agustí Vinyamata i que porta el nom de Josep Pruna. A l\’acte de col·locació del punt quilomètric 2 estaran presents l\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d\’Esports, Josep Maria Junqueras, el responsable de Mitja, Toni Cornellas, i Josep Saperas.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.