ATLETES D’ELIT DE NIVELL INTERNACIONAL CONFIRMEN LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA.

0
436

La IXena edició de la Mitja Marató de Terrassa, que es celebrarà el 20 de Gener, comptarà amb la participació dels atletes José Carlos Hernández, Enrique Luque, Rafael Iglesias, Nacho Caceres i Driss Lakhouaja, així com amb Sandra Ruales i Meritxell Calduch. Aquesta prova atlètica, quarta en la seva categoria en el rànking català i puntuable per a la 2ª Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, comptarà amb una destacada i prestigiosa presència de corredors de primer nivell internacional. Com José Carlos Hernández, de Lanzarote, que l’any passat va ser segon en aquesta cursa, i que és un dels atletes amb més opcions a guanyar la prova, també Enrique Luque (guanyador de la Sant Silvestre del Masnou, 3er en l’última Mitja de Mataró i guanyador de l’anterior), Rafael Iglesias (actual medalla de bronze al campionat d’Espanya de mitja marató i internacional en el mundial d’aquesta prova), Nacho Cáceres (l’any passat millor marca espanyola en mitja i guanyador de la de Gavà) i Driss Lakhouaja (tercer l’any passat i guanyador de la mitja de Girona). | Tots ells i conjuntament amb en Benito Ojeda (guanyador de la cursa open de la Jean Bouin) , Jose M. Granadero, Jordi Escoriza (2º a la mitja de Ripoll) i els locals José Vicente Muñóz i Marc Otero, es disputaran el pòdium i han despertat un gran interès, ja que de la seva competitivitat en poden resultar noves marques i records. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, entitat organitzadora d’aquesta prova, té encara pendents de confirmar la participació d’atletes internacionals keniates i d’altres. En quan a les fèmines s’ha de destacar la participació de les que alhora són les clares favorites a la victòria : Sandra Ruales (guanyadora en 2 ocasions de la Mitja Terrassa), Meritxell Calduch (ha fet podi en 2 ocasions i guanyadora de la Mitja de Mataró), així com les locals Anna Cos i Carme Ballesteros. També està pendent de confirmació la participació d’una destacada atleta keniata. La presència d’aquests destacats atletes fa pensar a l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que s’assolirà el seu sostre de 2500 participants (conjuntament amb la prova de 5km) ja que a més acull el campionat estatal d’empleats de caixes d’estalvis. Circuit.- Enguany el circuit d’aquesta cursa es veurà afectat per les obres de la Rambla d’Egara. D’aquesta manera s’ha ajustat el recorregut passant per carrers alternatius. Però el més destacat és que s’escurça el tram de l’Avinguda del Vallès, molt temuda pels corredors per la seva duresa, que finalitzarà a l’alçada de l’Avinguda Béjar. Podeu consultar el circuit a la web. Presentació.- El proper divendres dia 11, a les 20,-h, tindrà lloc, al Centre Cultural de Terrassa, la festa de presentació d’aquesta Mitja Marató de Terrassa, que serà presidida per l’Alcalde de Terrassa, Sr. Pere Navarro. Es presentarà el programa i les novetats relatives a aquesta 9ª Mitja Marató de Terrassa: la jornada tècnica prevista pel dissabte 19 de Gener, a l’hotel D. Cándido, els canvis i modificacions del circuit, equipaments, participació, etc… i que inclourà la desfilada de models de la passarel•la Cibeles (amb la roba esportiva amb que s’obsequiarà als participants) i tot amenitzat amb música en directe.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.