Asics patrocinador oficial de la 30ª Cursa del Barri de Sant Antoni

0
530

A la sala Lluís Companys de l´Ajuntament de Barcelona ha tingut lloc avui la presentació de la 30ª edició de la Cursa del Barri de Sant Antoni, patrocinada per ASICS. L’emblemàtica prova atlètica es celebrarà el proper 13 de gener a les 9.30 hores. La cursa, que coincideix amb la festa major de Sant Antoni, consta d’un recorregut de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics del barri. L’acte ha estat presidit per Pere Alcover, delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i també ha comptat amb la presència de Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d’Atletisme. Josep Maria Conesa, màxim responsable de l’organització de la Cursa de Sant Antoni, ha explicat els detalls tècnics i d’organització de la prova. A l’acte també ha acudit l’atleta de la Associació Esportiva Blanc i Blau (entitat esportiva patrocinada per Asics) Víctor Gonzalo, campió de Catalunya de ½ marató 2007 i 5è classificat a la Mitja Marató 2007 de San Sebastián. | Sobre ASICS ASICS és líder mundial en la fabricació de calçat i roba esportiva. La filosofia de l’empresa “Anima Sana in Corpore Sano”, és l’eix vertebrador de tota la seva activitat. En els últims anys ASICS s’ha posicionat com a referent i marca indispensable per a molts esportistes professionals ja que incorpora tecnologia per a la salut en el desenvolupament dels seus productes, unint la màxima de qualitat i funcionalitat. El compromís d’ASICS amb l’esport és la força motriu que impulsa el patrocini d’atletes i esdeveniments esportius de prestigi nacional i internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.