Material Triatló: Sabatilles ZOOT

0
855

De propera arribada al nostre mercat, us presento aquestes espectaculars sabatilles amb un disseny i tecnologia a la última, cuidant tot tipus de detalls, tant per ell com per ella, i tot i que estan pensades per als/les triatletes, de ben segur faran les delícies de qualsevol atleta… Hi haurà 3 models disponibles, per home i per dona, les Utra Race (235g), per aquells que busquen unes sabatilles “voladores”; les Ultra TT(257 g), per aquells que agraeixen una bona flexibilitat i busquen una sabatilla que s’agafi bé al terra i un córrer estable per a totes les distàncies; i les Ultra Tempo +(266g), ideals per a corredors que necessiten una major estabilitat a la trepitjada i per a corredors pronadors, en models y colors específics per home i per dona, val a dir que els models de dona pesen entre 11-15 grams menys depenent del model…..| A mes del seu espectacular disseny i lleugeresa, ens ofereixen la tecnologia: Barefit, especialment ideada per anar sense mitjó; la FrictionFree, que redueix considerablement qualsevol possibilitat de fricció amb la pell o l’aparició de les temudes “ampolles” o butllofes, sense costures visibles al seu interior, la Try-Dry, que limita la retenció d’aigua dins de la sabatilla, té uns petits orificis a la sola per evacuar tota aquella aigua que ens agrada tan tirar-nos pel damunt a les curses, i així evitar que el pes de les sabatilles augmenti i evitar també que el peu s’escaldi…; el Quick-Lace, que a diferència d’altres tancaments ràpids, no cal aguantar amb una mà per tensar la tanca, ja que és possible fer-ho només amb una mà; la CarbonSpan, que incorpora una tira de carbono a la meitat de la sol per oferir una major rigidesa i la flexibilitat adequada a la sola, per poder maximitzar l’energia després de baixar de la bici quan comencem a córrer; utilitzant el mínim pes per oferir un running còmode amb el mínim us d’energia, a més d’oferir una molt alta durabilitat….

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.