Material Triatló: Sabatilles ZOOT

0
681

De propera arribada al nostre mercat, us presento aquestes espectaculars sabatilles amb un disseny i tecnologia a la última, cuidant tot tipus de detalls, tant per ell com per ella, i tot i que estan pensades per als/les triatletes, de ben segur faran les delícies de qualsevol atleta… Hi haurà 3 models disponibles, per home i per dona, les Utra Race (235g), per aquells que busquen unes sabatilles “voladores”; les Ultra TT(257 g), per aquells que agraeixen una bona flexibilitat i busquen una sabatilla que s’agafi bé al terra i un córrer estable per a totes les distàncies; i les Ultra Tempo +(266g), ideals per a corredors que necessiten una major estabilitat a la trepitjada i per a corredors pronadors, en models y colors específics per home i per dona, val a dir que els models de dona pesen entre 11-15 grams menys depenent del model…..| A mes del seu espectacular disseny i lleugeresa, ens ofereixen la tecnologia: Barefit, especialment ideada per anar sense mitjó; la FrictionFree, que redueix considerablement qualsevol possibilitat de fricció amb la pell o l’aparició de les temudes “ampolles” o butllofes, sense costures visibles al seu interior, la Try-Dry, que limita la retenció d’aigua dins de la sabatilla, té uns petits orificis a la sola per evacuar tota aquella aigua que ens agrada tan tirar-nos pel damunt a les curses, i així evitar que el pes de les sabatilles augmenti i evitar també que el peu s’escaldi…; el Quick-Lace, que a diferència d’altres tancaments ràpids, no cal aguantar amb una mà per tensar la tanca, ja que és possible fer-ho només amb una mà; la CarbonSpan, que incorpora una tira de carbono a la meitat de la sol per oferir una major rigidesa i la flexibilitat adequada a la sola, per poder maximitzar l’energia després de baixar de la bici quan comencem a córrer; utilitzant el mínim pes per oferir un running còmode amb el mínim us d’energia, a més d’oferir una molt alta durabilitat….

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.