La Nova Mitja Marató de Sitges

0
496

Podem destacar diferents novetats en la XXV MITJA MARATÓ DE SITGES.
La XXV MITJA MARATÓ DE SITGES serà una mitja marató ecològica. Es una forma de demostrar l’evolució social, esportiva, urbanística i mediambiental de la Vila de Sitges.Participant en l’interiorització de valors positius, tant d’una forma individual com col·lectiva, lligant la practica esportiva i el respecte i la cura del medi ambient.La XXV MITJA MARATÓ DE SITGES donarà especial importància a l’ecologia i el reciclatge. Això serà un valor afegit indiscutible.Es pensa comptar amb un “voluntariat verd”, que supervisarà el compliment de les normes medi ambietals, avituallaments i reforç de les accions de manteniment als punts estratègics d’alta sensibilitat medi ambiental. | Tant mateix es pensa avaluar la cursa en termes de satisfacció dels corredors i llurs acompanyants, estudiant els punts crítics per a la millora continua en les properes edicions. La idea es mantenir el circuit en la seva essència, fent millores que permetin acollir un número major de corredors a les properes edicions, així com per fer-la més atractiva als corredors professionals per millorar la perspectiva de la consecució de millors marques. Tenint en compte l’aprofitament paisatgístic de la Vila de Sitges, passant pels seus llocs més simbòlics. També es pensa realitzar diferents activitats de caire lúdic durant la cursa i al finalitzar amb el fi de fer que els acompanyants dels corredors i el mateixos corredors tinguin un record inoblidable d’aquest dia. Organització de la Fira del Corredor amb la presència d’entitats esportives i marques comercials.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.