La cursa de Sant Silvestre del Masnou més participativa

0
483

Enrique Luque, de l\’Associació Esportiva Blanc-i-Blava, guanyador La cursa de Sant Silvestre del Masnou 2007 va arribar, diumenge 30 de desembre, gairebé a 950 participants, una xifra que la situa prop del límit total de participació, establert en 1.000 persones. A la categoria de gent adulta, les inscripcions es van tancar el 27 de desembre, en haver arribat al límit de 750 inscripcions. A la categoria infantil es va arribar a 200 participants. El corredor Enrique Luque, de l\’Associació Esportiva Blanc-i-Blava, va ser el guanyador absolut de la convocatòria, mentre que Maria Bartolí i Miralles, de Badaxtrem, va resultar la primera classificada en la categoria femenina.
Resultats Oficials| L\’organització ha valorat molt positivament el desenvolupament de la cursa, especialment l\’increment de participació experimentat en relació amb l\’edició de l\’any anterior. Com a novetats principals, enguany, les inscripcions es van poder fer electrònicament, el dia de la cursa es va fer una sessió de Pilates, i també es va instal·lar un àrea de jocs inflables. A més, els diners recaptats de les inscripcions infantils es destinaran a contribuir en la construcció d\’una escola de formació professional al poble nicaragüenc de San Ramón.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.