IV Cursa de Sant Silvestre de Tarragona

0
482

La participació en aquesta IV edició va superar amb escreix els 1.100 dorsals previstos demostrant un any més l\’èxit de la prova i el reconeixement de la mateixa no només dins de la província de Tarragona sinó arreu de Catalunya. Amb aquesta participació, la cursa es consolida com a la segona Sant Silvestre de Catalunya en nombre de participants. Abans de començar la cursa es va guardar un minut de silenci en memòria de Cinto López i Josep Lluís Navarro, dos esportistes que van ajudar a impulsar la cursa des dels seus inicis.| L\’acte d\’entrega de premis va comptar amb la presència del Sr. José Cosano de la regidoria d\’Esports de l\’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Gabriel Mas en representació de l\’Autoritat Portuària de Tarragona i el Sr Josep Espinosa com a President de Tarragona Fondistes. Per part de la candidatura als Jocs del Meditarrani del 2007, els Srs Mario Rigau i Raul Font van fer presència a l\’acte i van entregar també llurs trofeus als guanyadors. L\’organització de la cursa va córrer a càrrec un any més del Club Esportiu Tarragona Fondistes que compta amb més de 170 socis i en el passat ja 2007 ha celebrat els 10 anys de la seva fundació. Han col.laborat també Mizuno i Tarragona Ràdio així com un petit pool d\’empreses i una llarga llista de voluntaris sense els quals no hagués estat possible l\’esdeveniment. IV edició de la clàssica de l\’atletisme del final d\’any.| CLASSIFICACIONS GENERAL MASCULINA 1. ADRIÀ VILÀ ———- 28\’ 34\’\’ dorsal 208 Club Atletismo Alcobendas 2. CARLOS XIFRÉ ——- 28\’ 55\’\’ dorsal 986 Estival Park 3. MOHSSEN EL HADDAD- 29\’ 18\’\’ dorsal 157 Independent GENERAL FEMENINA 1. NÚRIA GIL ———– 32\’ 56\’\’ dorsal 399 Reus Ploms 2. JUDIT ROVIRA ——– 33\’ 45\’\’ dorsal 986 Girona Costa Brava 3. ESTHER ARAGONÈS — 34\’ 30\’\’ dorsal 157 Agrupació Atlètica de Catalunya MASCULÍ TARRAGONA FONDISTES 1. XAVI PRIM 2. ADRIÀ SANTAELLA FEMENÍ TARRAGONA FONDISTES 1. REYES VALERO 2. NURI FORTUNY

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.