Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre de Barcelona 2007

0
549

La cursa ja compta amb una xifra rècord d\’atletes inscrits que ronda els 6.500, i que podria arribar, al llarg del dia d\’avui i fins al tancament de les inscripcions, als 7.000 corredors
Dilluns 31 de desembre tindrà lloc la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, la darrera prova atlètica de l\’any que té lloc a Barcelona, i que enguany torna a celebrar-se amb un nou rècord de participants inscrits que, a unes hores de tancar les inscripcions, es troba actualment situat al voltant de 6.500 corredors, i que durant el temps que queda encara per a inscriure\’s, podrien arribar als 7.000 inscrits. La figura de l\’Home dels Nassos serà l\’encarregat de donar el tret de sortida als atletes de la cursa a les 17.30 hores al passeig de Garcia i Faria (a l\’alçada del carrer Espronceda). Després d\’un recorregut de 10 quilòmetres pels principals carrers del centre de la ciutat, la prova acabarà altre cop al passeig de Garcia i Faria, però a l\’alçada del carrer Josep Ferrater i Mora. La prova comptarà amb la presència del Delegat d\’Esports, Pere Alcober, i del regidor del Districte de Sant Martí, Francesc Narváez. El lliurament de premis de la cursa, en les categories generals absolutes, femenina i masculina, i cadira de rodes començarà aproximadament cap a les 18.15 hores. El podi estarà situat a la plaça del davant de la meta, entre el passeig de Garcia i Faria i la Ronda Litoral. La resta de premis es lliuraran en un acte que se celebrarà el proper 15 de gener de 2007 a les 19hores a la Seu dels districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1)| ATLETES DESTACATS Entre tots els corredors i corredores que participaran a la 9ª edició de la Sant Silvestre barcelonina, cal destacar la presència d\’atletes procedents de diversos punts del planeta. Entre els atletes estrangers, cal destacar la participació del guanyador de la passada edició, el kenyà Kiprono Menjo, i dels seus compatriotes Elijah Chelimo; Peter Korir, campió el passat 23 de novembre de la Marató de Sant Sebastià; i Peter Bono. Des d\’Itàlia, Giovanni Ruggiero, setè al mundial de Mitja Marató del 2007, i Doménico Ambrosio vindran a Barcelona per córrer la cursa. Del Marroc és d\’on procedeixen Driss Lakhouaja, tercer en la passada edició de la Mitja i guanyador de la darrera Cursa de la Mercè; i Mustafa El Younes, guanyador de la Cursa de la Mercè de 2006 i segon en la darrera edició de la mateixa prova. Per altra banda, les participants femenines estrangeres més destacades d\’aquesta prova són Tiki Galana, l\’atleta etíop guanyadora a la passada edició de la Sant Silvestre; i la seva compatriota Sofia Hasefa; Joyce Chepkorir i Pamela Porton, de Kenya; Deborah Tomiola, d\’Itàlia; i Kenza Whabi, del Marroc;. Entre els atletes de l\’Estat espanyol cal destacar la participació dels catalans Xavier Cortés Huete, Pol Guillén, Meritxell Calduch, Jaime Leiva, i Teresa Pulido, campiona d\’Espanya de Marató; així com de l\’atleta madrileny Chema Martínez, doble campió d\’Europa de 10 quilòmetres. ALTERACIONS EN LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES Amb motiu de la celebració de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, tindran lloc algunes alteracions en el trànsit. A mesura que els primers corredors de la cursa vagin avançant, es restringirà l\’accés i la circulació de vehicles a les vies per on transcorri la cursa, així com als carrers adjacents. Es realitzaran desviaments per evitar embussos. El trànsit es reobrirà altre cop, i es podrà circular amb normalitat, quan vagin passant els darrers corredors d\’aquesta prova atlètica. Per saber quins carrers es veuran afectats, es pot consultar el següent recorregut: Pg. Garcia Faria – Pg. Calvell – Llacuna – Salvador Espriu – Doctor Aiguader – Pl. Pau Vila – Pla de Palau – Av. Marquès de l’Argentera – Pg. Circumval·lació (en sentit contrari) – Av. Icària (en sentit contrari) – Marina – Av. Meridiana – Bolívia – Ciutat de Granada – Av. Diagonal – Josep Pla (en sentit contrari) – Pg. Taulat – Provençals – Pg. Taulat – Selva de Mar – Pg. Garcia Faria. El muntatge de les instal·lacions, en l\’àrea del passeig Garcia i Faria, entre els carrers Espronceda i Selva de Mar, s\’iniciarà a partir de les 10.00 hores del mateix dia 31, en el tram especificat anteriorment, sense destorbar el trànsit. A partir de les 14 hores, aquesta zona es tallarà totalment al trànsit (incloent-hi el pont de creuament de la B10, a Bac de Roda). L’entrada 22 de la Ronda Litoral (sentit Llobregat) i la sortida 23 (sentit Llobregat) es tancaran en el moment de l’inici de la cursa. Si el comandament de servei ho considerés necessari, també es tallarà la sortida 22 (sentit Llobregat). Divisió de calçades: Es subdividirà amb cons els trams de les següents calçades: – Doctor Aiguader, entre la sortida 22 de la B10 i la Pl. Pau Vila (es reservaran dos carrils del costat muntanya per als corredors), i entre Pl. Pau Vila i Pl. Pla de Palau (es reservaran dos carrils del costat Besòs per als corredors). Es prestarà especial atenció en aquest punt on tant sols restarà un carril per a la circulació, que es pot veure ocupat circumstancialment per una massiva afluència de participants. – Av. Marquès d’Argentera, entre Pl. Palau i Pg. Picasso (es reservaran dos carrils del costat mar pels corredors). – Josep Pla, entre l’Av. Diagonal i Pg. Taulat (es reservarà un carril costat Llobregat pels corredors). Es subdividirà amb tanques la plaça ubicada a la confluència de Marina, Almogàvers i Av. Meridiana (es dividirà el costat Besòs de la plaça, deixant un carril interior per als vehicles i la part exterior per als corredors). AFECTACIONS EN EL RECORREGUT DELS AUTOBUSOS Entre les 16.30 hores i les 19.30 hores, aproximadament, les línies d\’autobús afectades pel pas de la cursa són les següents: 6, 7, 10, 14, 17, 19, 26, 36, 39, 40, 41, 42, 45, 51, 57, 59, 64, 71, 92, 100, 141, 157, i 192.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.