1.500 arribats en la primera edició!

0
697

La primera edició de la Sant Silvestre de Lloret que s\’ha disputat aquest matí a la vila selvatana a estat tot un éxit de paricipació. Uns 1.500 corredors, (1.116 a la cursa gran i aproximadament 400 a les curses inferiors), han près part avui en aquesta competició de comiat d\’any que avui neix. El traçat, de 5 quilòmetres de llargada, ha estat totalment planer, cèntric i abarrotat de públic, en especial al Passeig Marítim de Lloret de Mar. La sortida de la cursa gran s\’ha donat a les rodalies de les Pistes d\’Atletisme, a les 11:15 del matí, mentre que la meta era ubicada sobre el tartà de la citada instal·lació esportiva. En l\’apartat competitiu Reyes Estévez i José Luis Blanco s\’han destacat de la resta de corredors de bon començament, i no ha estat fins als darrers 200 metres quan el de Cornellà ha pogut sobrepassar a un Blanco que avui corria a casa. Reyes ha acabat en 13:51 mentre que Blanco ha trigat un segon més en traspassar la ratlla d\’arribada. Pel tercer lloc hi ha hagut tambè un esprint espectacular amb Martín Fiz com a protagonista, tot i que el en el seu dia campió del mòn de marató ha estat superat per l\’obstaclista lloretenc Àngel Mullera (3º, amb 14:08), i pel gallec Marcos Péon (4º, 14:09). Un segon per darrera de Peón entrava a meta el vitorià. Entre les dones, victòria de Rosa Morató també a l\’esprint amb la blaugrana Jacqueline Martín (16:03 per 16:05), mentre que la gallega Eva Arias (resident a Lloret, però), ha quedat tercera amb 16:33. Meritxell Calduch ha estat quarta i una altra resident a Lloret, Montse Mas, cinquena (17:26).| En l\’apartat de participants \”VIPS\” cal destacar a noms i esportistes tan il·lustres com Fermín Cacho, Martín Fiz, Domingo Ramón, (atletisme) Gervasio Deferr, Andreu Vivó, Víctor Cano, (gimnàsia) Andreiy Xepkin (handbol), Xavier Llobet, Marcel Zamora (triatló), els germans Jessica i José Expósito (creadors de la popular \”batuka\”), o els presentadors de televisió Xavier Bosantre o Christian Gálvez tambè han près part en l\’edeveniment. Per la seva part, la gimnasta Almudena Cid no s\’ha volgut perdre tal festa, i ha animat als corredors desde dalt d\’un cotxe.| A banda de les curses per als més menuts i de la priva de cinc quilòmetres, per l\’interior de la pista d\’atletisme s\’ha disputat tambè una competició reservada per a atletes en cadira de rodes. Josep Maria Antentas, vice-president de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha exercit la tasca d\’\”speaker\”, per tan important competició, que també ha acollit a un bon grapat de corredors de fora de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.