1.500 arribats en la primera edició!

0
443

La primera edició de la Sant Silvestre de Lloret que s\’ha disputat aquest matí a la vila selvatana a estat tot un éxit de paricipació. Uns 1.500 corredors, (1.116 a la cursa gran i aproximadament 400 a les curses inferiors), han près part avui en aquesta competició de comiat d\’any que avui neix. El traçat, de 5 quilòmetres de llargada, ha estat totalment planer, cèntric i abarrotat de públic, en especial al Passeig Marítim de Lloret de Mar. La sortida de la cursa gran s\’ha donat a les rodalies de les Pistes d\’Atletisme, a les 11:15 del matí, mentre que la meta era ubicada sobre el tartà de la citada instal·lació esportiva. En l\’apartat competitiu Reyes Estévez i José Luis Blanco s\’han destacat de la resta de corredors de bon començament, i no ha estat fins als darrers 200 metres quan el de Cornellà ha pogut sobrepassar a un Blanco que avui corria a casa. Reyes ha acabat en 13:51 mentre que Blanco ha trigat un segon més en traspassar la ratlla d\’arribada. Pel tercer lloc hi ha hagut tambè un esprint espectacular amb Martín Fiz com a protagonista, tot i que el en el seu dia campió del mòn de marató ha estat superat per l\’obstaclista lloretenc Àngel Mullera (3º, amb 14:08), i pel gallec Marcos Péon (4º, 14:09). Un segon per darrera de Peón entrava a meta el vitorià. Entre les dones, victòria de Rosa Morató també a l\’esprint amb la blaugrana Jacqueline Martín (16:03 per 16:05), mentre que la gallega Eva Arias (resident a Lloret, però), ha quedat tercera amb 16:33. Meritxell Calduch ha estat quarta i una altra resident a Lloret, Montse Mas, cinquena (17:26).| En l\’apartat de participants \”VIPS\” cal destacar a noms i esportistes tan il·lustres com Fermín Cacho, Martín Fiz, Domingo Ramón, (atletisme) Gervasio Deferr, Andreu Vivó, Víctor Cano, (gimnàsia) Andreiy Xepkin (handbol), Xavier Llobet, Marcel Zamora (triatló), els germans Jessica i José Expósito (creadors de la popular \”batuka\”), o els presentadors de televisió Xavier Bosantre o Christian Gálvez tambè han près part en l\’edeveniment. Per la seva part, la gimnasta Almudena Cid no s\’ha volgut perdre tal festa, i ha animat als corredors desde dalt d\’un cotxe.| A banda de les curses per als més menuts i de la priva de cinc quilòmetres, per l\’interior de la pista d\’atletisme s\’ha disputat tambè una competició reservada per a atletes en cadira de rodes. Josep Maria Antentas, vice-president de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha exercit la tasca d\’\”speaker\”, per tan important competició, que també ha acollit a un bon grapat de corredors de fora de Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.