Sergi Silvero (J.A.S.) i Gemma Masnou (J.A.S.), s\’adjudiquen la 6ena edició de la cursa del Riu Ripoll a Sabadell

0
282

Aquest dimecres dia de Sant Esteve s\’ha disputat la sisena cursa atlètica del Ripoll , amb un recorregut d\’anada i tornada paral·lel al curs del riu Ripoll, de 9,2 km. Sergi Silvero (J.A.S.) amb 29\’10 i Gemma Masnou (J.A.S.), amb 33\’59, han guanyat la 6ena edició de la cursa del Parc Fluvial del Ripoll a Sabadell amb 608 atletes arribats a meta.
Amb la vostra col·laboració s\’han recollit 2.400 € que han estat donats a una O.N.G. que porta a terme projectes sol·lidàris a l\’Àfrica, a través de l\’Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental i es farà una aportació a la població de Negué, al Senegal, per realitzar un centre de salut i un pou hidràulic..

Resultats

Fotos de Francesc Carrión i Fotos de Josep Viladot.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.