Sergi Silvero (J.A.S.) i Gemma Masnou (J.A.S.), s\’adjudiquen la 6ena edició de la cursa del Riu Ripoll a Sabadell

0
423

Aquest dimecres dia de Sant Esteve s\’ha disputat la sisena cursa atlètica del Ripoll , amb un recorregut d\’anada i tornada paral·lel al curs del riu Ripoll, de 9,2 km. Sergi Silvero (J.A.S.) amb 29\’10 i Gemma Masnou (J.A.S.), amb 33\’59, han guanyat la 6ena edició de la cursa del Parc Fluvial del Ripoll a Sabadell amb 608 atletes arribats a meta.
Amb la vostra col·laboració s\’han recollit 2.400 € que han estat donats a una O.N.G. que porta a terme projectes sol·lidàris a l\’Àfrica, a través de l\’Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental i es farà una aportació a la població de Negué, al Senegal, per realitzar un centre de salut i un pou hidràulic..

Resultats

Fotos de Francesc Carrión i Fotos de Josep Viladot.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.