Últims dies per inscriure\’s a la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre de Barcelona

0
521

Aquest dijous 27 de desembre a les 24 hores finalitzarà el termini per inscriure\’s a la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, la prova atlètica de 10 quilòmetres que se celebrarà pels carrers de la ciutat de Barcelona el darrer dia de l\’any, el 31 de desembre a les 17.30 hores. Per aquest motiu, totes aquelles persones que vulguin inscriure\’s a la popular cursa han de donar-se pressa i formalitzar la seva inscripció abans d\’aquesta data límit al web de la Cursa dels Nassos: www.bcn.cat/santsilvestre. El procés és molt simple, només cal omplir el formulari d\’inscripció i pagar el seu cost, que són 12 euros. Fins al moment, més de 5.000 persones ja han tramitat la seva inscripció, i cal tenir en compte que les inscripcions poden tancar-se abans de la data prevista, si s\’arriba a la xifra de 7.500 inscrits. 4ª millor cursa de tot l\’Estat espanyol | Durant aquests dies previs a la celebració de la prova, la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona ha rebut una bona noticia. I és que si fins ara ocupava el 7è lloc en el rànquing de curses que cada any realitza la Reial Federació Espanyola d\’Atletisme, ara, en aquesta nova edició de la classificació, la Sant Silvestre ha passat a ocupar el 4art lloc, d\’un total de 46 curses. Això vol dir que la Cursa dels Nassos es troba entre les 4 millors curses de 10 quilòmetres de tot l\’Estat espanyol, només a dos llocs de la Cursa dels Bombers de Barcelona considerada la segona millor cursa de 10.000 metres. Per elaborar aquest rànquing, els responsables de realitzar-lo valoren la capacitat organitzativa, l\’antiguitat en el calendari nacional de curses, el nombre d\’atletes participants, el nivell esportiu de la competició, i el nivell dels atletes que hi participen. La Sant Silvestre és una de les curses atlètiques més conegudes i populars del món, que va començar a celebrar-se a Sao Paulo l\’any 1924 i va estendre\’s per tot el planeta, fins a convertir-se en la cita atlètica indispensable a les principals capitals europees, com són Berlín, Londres, París o Madrid. A Barcelona va aterrar ara fa 8 anys, al Nadal de 1999, per quedar-se com a encarregada de tancar el cicle anual esportiu a la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.