6ª cursa atlètica pel Ripoll

0
363

La cursa atlètica del Ripoll arriba enguany a la seva sisena edició. La ja popular cursa de Sant Esteve començarà a les 11 del matí i sortirà de l\’Estadi Municipal d\’Atlestisme Josep Molins, amb un recorregut d\’anada i tornada paral·lel al curs del riu Ripoll, de 9,2 km. El preu de la inscripció es de 5 euros i els dorsals són limitats a 500. Els ingressos de les inscripcions d\’aquesta cursa nadalenca es destinaran a un projecte de cooperació amb una població de l\’Àfrica subsahariana. Concretament, a través de l\’Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental, es farà una aportació a la població de Negué, al Senegal, per realitzar un centre de salut i un pou hidràulic. | Josep Ayuso, regidor de l\’àrea d\’esport, va destacar que la cursa està plenament consolidada: \”Aquestes dates són molt propenses a fer accions solidàries. Un dels objectius de la cursa és esdevenir un punt de trobada solidari i de cooperació. També vol fomentar l\’atletisme i el respecte pel medi ambient\”. Cada any, són més els participants que s\’animen a \”baixar els torrons\” el dia de San Esteve. El primer any, el 2002, van ser 230 els arribats, i el passat anys ja sumaven 552. Respecte al límit de places, Josep Molins, president de la Joventut Atlètica de Sabadell, comentava: \”És difícil posar un límit de places. Malgrat s\’apuntin més de 500 persones, no ens plantegem dir \’prou\’, perquè seria un fracàs. Sabem que hi ha trams que la gent coincidirà i no serà tan fàcil córrer, però la clau és rodar pel riu Ripoll. Quanta més gent participi, millor\”. Classificació La classificació dels guanyadors és general, i només es diferencia entre categoria d\’homes i de dones. S\’atorgaran premis als tres primers atletes, i a les tres primeres atletes. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa, i entraran en el sorteig de diferents obsequis esportius.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.