6ª cursa atlètica pel Ripoll

0
531

La cursa atlètica del Ripoll arriba enguany a la seva sisena edició. La ja popular cursa de Sant Esteve començarà a les 11 del matí i sortirà de l\’Estadi Municipal d\’Atlestisme Josep Molins, amb un recorregut d\’anada i tornada paral·lel al curs del riu Ripoll, de 9,2 km. El preu de la inscripció es de 5 euros i els dorsals són limitats a 500. Els ingressos de les inscripcions d\’aquesta cursa nadalenca es destinaran a un projecte de cooperació amb una població de l\’Àfrica subsahariana. Concretament, a través de l\’Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental, es farà una aportació a la població de Negué, al Senegal, per realitzar un centre de salut i un pou hidràulic. | Josep Ayuso, regidor de l\’àrea d\’esport, va destacar que la cursa està plenament consolidada: \”Aquestes dates són molt propenses a fer accions solidàries. Un dels objectius de la cursa és esdevenir un punt de trobada solidari i de cooperació. També vol fomentar l\’atletisme i el respecte pel medi ambient\”. Cada any, són més els participants que s\’animen a \”baixar els torrons\” el dia de San Esteve. El primer any, el 2002, van ser 230 els arribats, i el passat anys ja sumaven 552. Respecte al límit de places, Josep Molins, president de la Joventut Atlètica de Sabadell, comentava: \”És difícil posar un límit de places. Malgrat s\’apuntin més de 500 persones, no ens plantegem dir \’prou\’, perquè seria un fracàs. Sabem que hi ha trams que la gent coincidirà i no serà tan fàcil córrer, però la clau és rodar pel riu Ripoll. Quanta més gent participi, millor\”. Classificació La classificació dels guanyadors és general, i només es diferencia entre categoria d\’homes i de dones. S\’atorgaran premis als tres primers atletes, i a les tres primeres atletes. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa, i entraran en el sorteig de diferents obsequis esportius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.