La Cursa dels Nassos, la Mitja Marató, i la Marató de Barcelona són les proves atlètiques que més posicions guanyen en el rànquing de la RFEA

0
460

L\’atletisme a Barcelona guanya adeptes i millora en qualitat. Així es dedueix del darrer rànquing anual elaborat per la Reial Federació Espanyola d\’Atletisme, que puntua i classifica totes les curses celebrades a l\’Estat espanyol. En aquest sentit, la majoria de curses que han tingut lloc a Barcelona durant el curs 2006-2007 augmenten en punts o es mantenen en la mateixa posició. Les curses que més creixen són la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona, que passa del 7è al 4rt lloc d\’un total de 46 curses de 10 quilòmetres analitzades; la Mitja Marató, que passa del 32è lloc al 24è d\’un total de 86 curses de 21, 097 quilòmetres; i la Marató de Barcelona, que puja un lloc en situar-se com a 3ª millor Marató d\’un total de 14.| Per altra banda, la Cursa dels Bombers continua, per tercer any consecutiu, amb l\’envejable posició del 2n lloc entre les curses de 10 quilòmetres, mentre que la Cursa Jean Bouin, una de les més veteranes de l\’atletisme barceloní, es manté en 9ª posició dins la mateixa categoria. Aquest rànquing que cada any elabora la Reial Federació Espanyola d\’Atletisme entre les curses celebrades dins l\’Estat s\’elabora tenint en compte valors com la capacitat organitzativa, l\’antiguitat dins del calendari nacional, el nombre d\’atletes participants, el nivell esportiu de la competició, i el nivell dels atletes participants. Un cop sumats tots aquests conceptes, es fa una mitja de les tres darreres temporades, i la cursa que més punts obtingui serà aquella que més ben classificada estarà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.