Final de concentració a Las Palmas de Gran Canaria .

0
461

Aquest diumenge he acabat la meva concentracio de nou dias a Las Palmas de Gran Canària . A estat la primera concentracio de l\’any per part de la Federacion Española de Minusvalidos Fisicos per preparar la preseleccio que participés en els Jocs Paralimpics de Pekin 2008 i a la qual he format part d\’ella al costat de 9 atletes mes de diferents parts del pais . Els components de la preselecio han estat . Juan Carlos Hernandez ( selecionador nacional ) , Grabiel Brizuela i Antonio Ranchal ( tecnics ) i els atletes Alejandro Puig , David Bravo , Santiago Sanz , Jaume Gilabert ( comunitat valenciana ) , Javi Conde ( Euskadi ) i els catalans Jose Castilla , David Barrallo , Jordi Madera , Roger Puigbo i Rafa Botello . La concentracio va ser a la poblacio de Sant Agustin ( Hotel Gloria Palace ) i els entrenaments en les pistes d\’atletisme del Maspalomas .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.