Final de concentració a Las Palmas de Gran Canaria .

0
307

Aquest diumenge he acabat la meva concentracio de nou dias a Las Palmas de Gran Canària . A estat la primera concentracio de l\’any per part de la Federacion Española de Minusvalidos Fisicos per preparar la preseleccio que participés en els Jocs Paralimpics de Pekin 2008 i a la qual he format part d\’ella al costat de 9 atletes mes de diferents parts del pais . Els components de la preselecio han estat . Juan Carlos Hernandez ( selecionador nacional ) , Grabiel Brizuela i Antonio Ranchal ( tecnics ) i els atletes Alejandro Puig , David Bravo , Santiago Sanz , Jaume Gilabert ( comunitat valenciana ) , Javi Conde ( Euskadi ) i els catalans Jose Castilla , David Barrallo , Jordi Madera , Roger Puigbo i Rafa Botello . La concentracio va ser a la poblacio de Sant Agustin ( Hotel Gloria Palace ) i els entrenaments en les pistes d\’atletisme del Maspalomas .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.