MARATÓ DE BARCELONA: JA SOM MÉS DE 4.000

0
506

El museu Olímpic de Barcelona ha estat l\’escenari de la presentació de la pròxima edició de la Marató de Barcelona. Chema Martínez, doble medalla europeu, ha apadrinat l\’acte que aspira a convertir-se en un dels esdeveniments esportius més importants d\’Europa. Quan encara falten més de dos mesos, la llista d\’inscrits bat rècords i ja supera els 4.000 participants. La propera edició de la Marató de Barcelona es presenta amb molt bones perspectives. Quant falten més de dos mesos per a la cursa, la llista d\’inscrits supera amb escreix la xifra aconseguida en les mateixes dates de l\’any passat. D\’aquesta manera, ja s\’han doblat les inscripcions que creixen a un ritme del 108% i ja superen els 4.000 participants. Aquesta dada fa pronosticar que la Marató del 2008 es convertirà en la més important de la seva història, aspirant assolir els 10.000 participants. Molt significatives són les dades relatives al número d\’inscrits estrangers que ascendeix a un ritme meteòric, sent França el país que encapçala el major nombre de participants, seguit dí Anglaterra, Itàlia i Bèlgica. Chema Martínez, un dels millors maratonians europeus ha volgut donar suport a la Marató, en la qual intentarà aconseguir una victòria que li permeti la seva classificació per als Jocs Olímpics de Pequín. Chema síha mostrat convençut que la Marató de Barcelona reuneix tots els requisits per ser una de les maratons més importants d\’Europa. | La presentació ha comptat amb la presència de Pere Alcober, delegat d\’esports de l\’Ajuntament de Barcelona, que ha volgut ressaltar el caire popular i obert de la Marató, \”volem ser una marató popular on tothom si pugui trobar bé\”. RPM Racing i ASO, empreses responsables de la seva organització, han volgut transmetre a través de Jaume Alguersuari, president d\’RPM Racing, la intenció de convertir la Marató de Barcelona en una marató de la importància de la de París, segons Alguersuari \” si volem convertir la Marató en un esdeveniment de gran nivell, hem de treballar per posar la Marató al nivell de la F1\”. Jöel Lainé, representant d\’ASO i director de la Marató de París, ha desvetllat algunes de les novetats de la propera edició com l\’arribada de 40 voluntaris francesos per tal de donar un millor servei als distints punts d\’avituallament. Segons paraules de Lainé \” Hem ajudat a recórrer un camí al llarg d\’aquests anys per donar a la ciutat de Barcelona la marató que es mereix\”. Juan Porcar, Conseller Delegat d\’RPM Racing, ha presentat les gràfiques i estadístiques de la Marató, moment que ha aprofitat per llançar un missatge a les dones atletes, \” hem de buscar fórmules per incentivar la participació femenina a la nostra marató.\” Podem afirmar així, a dos mesos vista del gran esdeveniment, que la Marató de Barcelona creix en tots els àmbits, gràcies a la gran promoció internacional que s\’ha dut a terme al llarg de l\’any per tot el món. A dia d\’avui, tot fa preveure que la Marató va pel camí de convertir-se en una marató de referència a nivell mundial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.