Presentació de la Marató de Barcelona 2008

0
634

El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, presidirà el primer acte oficial de presentació d\’aquesta nova edició de la prova de fons, que tindrà lloc a la ciutat el proper 2 març del 2008.
Aquest dimarts 18 de desembre tindrà lloc l\’acte de presentació de la Marató de Barcelona, l\’emblemàtica prova de fons de la ciutat que se celebrarà el proper 2 de març del 2008. L\’acte de presentació d\’aquesta prova atlètica tindrà lloc a les 12 hores a l\’Auditori del Museu Olímpic i de l\’Esport (av. de l\’Estadi, 60). El Delegat d\’Esports, Pere Alcober, presidirà aquest acte, acompanyat de Joan Porcar, conseller delegat de RPM, i de Chema Martínez, atleta, campió d\’Europa de 10 quilòmetres en dues ocasions. A més, entre els convidats hi haurà la presència especial de Joel Lainé, el director de la Marató de París. Tots ells seran els encarregats d\’oferir totes les novetats d\’aquesta Marató de Barcelona 2008.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.