El C.E.Grions Orientació Campió de la Lliga espanyola de clubs 2007.

0
429

Aquest any que ara acaba serà segurament un dels que quedaran a la memòria de tots els orientadors catalans i espanyols com l’any que per primer cop, un club català ha guanyat la LIGA ESPAÑOLA DE ORIENTACIÓN 2007. Sens dubte la consecució del campionat estatal de clubs, tant de manera general com absoluta, ha sigut la culminació d’una temporada memorable, just quan el club celebra el seu cinquè anniversari. L’any passat quan vam ascendir a 1a. Divisió, després de pujar dos anys consecutius des de 3a. Divisió Nacional, no ens podíem imaginar quedar CAMPIONS de la màxima competició espanyola. Per tant, fins que no hi hagi nou campió, podem dir orgullosos i satisfets que el C.E. Grions Orientació és el millor club d’orientació d’Espanya. | A part, d’aquesta gesta el club ha aportat a la selecció catalana i espanyola diferents orientadors i orientadores, també convertint-se en un dels clubs amb més seleccionats de l’Estat. I tot això, sense deixar de banda els objectius de promoció d’un esport nou i per a tothom a les nostres comarques. S’han organitzat 20 proves i activitats vàries, des de les escolars i populars a llocs nous on mai s’havia fet orientació, fins a grans proves oficials com els Campionats de Catalunya absoluts amb les modalitats d’esprint, mitja i llarga, els Campionats de Catalunya Escolars, el Campionat de Catalunya d’O-BTT, la modalitat d’orientació en bicicleta de muntanya o la consolidació de la II Copa Girona-O. En total, més de 5000 participants, sense comptar acompanyants, més de 20000 visites a la nostra web, fan que molta gent nova s’acosti a un esport sa, familiar i per a tots i actualment siguem el club amb més federats a Catalunya. Per últim, felicitar a tots els nostres socis i sòcies, així com agrair a tots els nostres col·laboradors que han fet que això sigui possible.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.