2146,65 GRÀCIES!!!

0
491

Matinal solidari a Girona-
Avui 2 grans del nostre Atletisme Popular s\’han tornat a superar com atletes i sobre tot com a persones…En Xevi i en LLorenç han sigut \”Finishers\” en una de les maratons de la seva vida i tot per una bona causa: 1ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3. \”XEVI I LLORENÇ TENIU UN GRAN COR\” \”Podria dir moltes coses, sous collonuts, fantàstics, genials… però senzillament us donc 2146,65 GRÀCIES, que és la quantita que hem aconseguit aquest matí a la 1ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3, que hem corregut aquest matí al Parc Central. Gràcies a tots els que ens heu acompanyat aquest matí, corrent, caminant, o senzillament recolzant l\’esforç que hem realitzat…\”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.