2146,65 GRÀCIES!!!

0
566

Matinal solidari a Girona-
Avui 2 grans del nostre Atletisme Popular s\’han tornat a superar com atletes i sobre tot com a persones…En Xevi i en LLorenç han sigut \”Finishers\” en una de les maratons de la seva vida i tot per una bona causa: 1ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3. \”XEVI I LLORENÇ TENIU UN GRAN COR\” \”Podria dir moltes coses, sous collonuts, fantàstics, genials… però senzillament us donc 2146,65 GRÀCIES, que és la quantita que hem aconseguit aquest matí a la 1ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3, que hem corregut aquest matí al Parc Central. Gràcies a tots els que ens heu acompanyat aquest matí, corrent, caminant, o senzillament recolzant l\’esforç que hem realitzat…\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.