Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues

0
1715

Per si alguns de vosaltres esteu preparant-vos per córrer la marató de Barcelona del proper 2 de març, us posem al corrent d’una proposta que estem engegant un grup de corredors a partir d’una idea concebuda per l’Andreu Ballbé, i que esperem us interessi. Consisteix en córrer la marató de Barcelona formant part d\’un equip masculí, femení, o mixt, de 4 participants, que mitjançant la suma de punts de la Taula Compensada de l’IAAF per edat i sexe, accedir a una classificació específica -al marge de l\’oficial – per a cadascun dels corredors i corredores i els seus equips. La participació serà gratuïta, i Championchip, que és qui donarà suport informàtic a l’acció, publicarà els resultats per internet la mateixa tarda del dia 2 de març| Expliquem la mecànica: Un corredor o corredora es posa d\’acord amb tres amics més per formar un equip (*) Cadascun dels participants envia un correu a correbcnamics@yahoo.com Nom i cognoms………………………………………………………………. edat el dia de la prova…………. Nom de l\’equip format……………………………………………Població………………………………………… Una vegada acabada la marató, un programa informàtic relacionarà el temps del dorsal de cada participant adherit a l’acció amb la Taula Compensada de la IAAF que atorga uns determinats punts en funció de l\’edat i el sexe, i quedarà establerta la classificació que determinarà l\’equip guanyador. Posem un exemple: l\’equip ”A”, ha estat format per: 1 corredor de 30 anys que ha fet 3:30:00 i li corresponen 59,48 punts. 1 corredora de 39 anys que ha fet 4:05:10 i li corresponen 57,98 1 corredor de 40 anys que ha fet 4:15:30 i li corresponen 60,95 1 corredor de 45 anys que ha fet 4:25:00 i li corresponen 50,37 Suma de punts totals: 228,78 Un altre equip, denominat “B” té quatre participants, tres dones i un home: 1 corredora de 25 anys; temps 3:15:00;………………………….69,44 punts 1 corredora de 35 anys; temps 4:15:10; …………………………61,87 1 corredor de 40 anys; temps 4:15:30;……………………………60,95 1 corredora de 50 anys; temps 4:45:30;………………………….56,01 Suma de punts totals: 248,27 D\’ambdós, l\’equip guanyador serà el “B” ”Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues” és una acció que no forma part de l\’organització de la prova i no alterarà, com és obvi, les classificacions oficials. No tindrà que veure amb les classificacions oficials per equips, ni amb el fet que els corredors i corredores ja pertanyin a un equip o formin part de determinades lligues d\’Internet, etc. Es podran donar perfectament aquestes mateixes circumstàncies. Tractant-se d\’una activitat gratuïta, no posseïm pressupost, però buscarem la manera de disposar de medalles per als components dels tres primers equips, i farem un sopar de germanor per a fer el lliurament uns dies després de la marató. Tan de bo us sigui atractiva la proposta. (*) Cas de que no hi hagi possibilitat de formar un grup de quatre, us recomanem entrar en el fòrum de la web d’atletisme Corredors.cat (http://www.corredors.cat/index.php) que es des d’on s’està articulant l’acció, i integrar-se en el tema “Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.