Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues

0
2157

Per si alguns de vosaltres esteu preparant-vos per córrer la marató de Barcelona del proper 2 de març, us posem al corrent d’una proposta que estem engegant un grup de corredors a partir d’una idea concebuda per l’Andreu Ballbé, i que esperem us interessi. Consisteix en córrer la marató de Barcelona formant part d\’un equip masculí, femení, o mixt, de 4 participants, que mitjançant la suma de punts de la Taula Compensada de l’IAAF per edat i sexe, accedir a una classificació específica -al marge de l\’oficial – per a cadascun dels corredors i corredores i els seus equips. La participació serà gratuïta, i Championchip, que és qui donarà suport informàtic a l’acció, publicarà els resultats per internet la mateixa tarda del dia 2 de març| Expliquem la mecànica: Un corredor o corredora es posa d\’acord amb tres amics més per formar un equip (*) Cadascun dels participants envia un correu a correbcnamics@yahoo.com Nom i cognoms………………………………………………………………. edat el dia de la prova…………. Nom de l\’equip format……………………………………………Població………………………………………… Una vegada acabada la marató, un programa informàtic relacionarà el temps del dorsal de cada participant adherit a l’acció amb la Taula Compensada de la IAAF que atorga uns determinats punts en funció de l\’edat i el sexe, i quedarà establerta la classificació que determinarà l\’equip guanyador. Posem un exemple: l\’equip ”A”, ha estat format per: 1 corredor de 30 anys que ha fet 3:30:00 i li corresponen 59,48 punts. 1 corredora de 39 anys que ha fet 4:05:10 i li corresponen 57,98 1 corredor de 40 anys que ha fet 4:15:30 i li corresponen 60,95 1 corredor de 45 anys que ha fet 4:25:00 i li corresponen 50,37 Suma de punts totals: 228,78 Un altre equip, denominat “B” té quatre participants, tres dones i un home: 1 corredora de 25 anys; temps 3:15:00;………………………….69,44 punts 1 corredora de 35 anys; temps 4:15:10; …………………………61,87 1 corredor de 40 anys; temps 4:15:30;……………………………60,95 1 corredora de 50 anys; temps 4:45:30;………………………….56,01 Suma de punts totals: 248,27 D\’ambdós, l\’equip guanyador serà el “B” ”Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues” és una acció que no forma part de l\’organització de la prova i no alterarà, com és obvi, les classificacions oficials. No tindrà que veure amb les classificacions oficials per equips, ni amb el fet que els corredors i corredores ja pertanyin a un equip o formin part de determinades lligues d\’Internet, etc. Es podran donar perfectament aquestes mateixes circumstàncies. Tractant-se d\’una activitat gratuïta, no posseïm pressupost, però buscarem la manera de disposar de medalles per als components dels tres primers equips, i farem un sopar de germanor per a fer el lliurament uns dies després de la marató. Tan de bo us sigui atractiva la proposta. (*) Cas de que no hi hagi possibilitat de formar un grup de quatre, us recomanem entrar en el fòrum de la web d’atletisme Corredors.cat (http://www.corredors.cat/index.php) que es des d’on s’està articulant l’acció, i integrar-se en el tema “Corre la Marató BCN’08 amb amics i amigues”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.